2010. augusztus 28., szombat

Megvolt a várva-várt blogtalálkozó!

Hm.... És egy kicsit szétszórt vagyok! Reggel is az voltam: itthon felejtettem a fényképezőgépem töltőjét, amit meg tegnap hagytam bekapcsolva este. Jó buli így fényképes beszámolót írni! :D
De hogy ez milyen jól sikeredett kis összeröffenés volt: rendeteg aranyos, tündéri és ámulatba ejtő embert ismertem meg végre személyesen. (Nem sorolok fel mindenkt!!! Tiszteletlenség lenne, ha valakit kifelejtenék, márpedig ma felejtős a fejem...... :P)
Volt vásárfia, aki akart árulta a portékáit, volt, akinél már megérkeztekor hoszzú sor áltt, márcsak a személye miatt is, és én csak beszélgettem. Ehhez képest igazi csodaalkotásokkal tértem haza: Hókata csere kártyája, amihez jött egy nagyon szép képeslap is, Byme Évi fincsi levendula párnája, Fércművek Jutka tündér édes gyerekgyűrűje, éééééééésss: a lánca:

Én nem viselek általában nyakláncot, most is nagyon félek, hogy kijön a fémérzékenységem, de nagyon tetszik, és ha máshogy nem is tudom, akkor majd télen hordom garbóval!

Olyan jó volt ez a mai nap: nem is hittem volna, hogy mindneki ilyen aranyos! Köszönöm az élményt mindenkinek, és a sok beszélgetést! Hasznos volt. És köszönöm a hurcikát és a társaságot Krisztának!

És még egy kis mosolyadag:


2 megjegyzés:

Ányi írta...

És milyen volt?! Lécci-lécci, írj róla! Én itthonról gondoltam rátok! :)

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Én is köszönöm a társaságot és hogy gondoltál rám!
Hamarosan írom a fényképes beszámolót én is:)