2010. augusztus 31., kedd

Már készülünk!

Holnap már ovis lesz a lányka! Olyan hihetetlen. Legalábbis nekem. Már ugyan nagyon vártam, de most egy kicsit azt kívánom, bárcsak a bölcsibe maradna még. Ott nagyon jó helye volt: Edit, Ildikó, Ica néni, Adri, Zsófi és Manci néni nagyon sok kedvességet adott nekünk az elmúlt 2 teljes évben. Igen 2 év: mert Gréta 2008 szeptember 1-én kezdte a beszoktatást. Igaz nagyon későn tanult meg beszélni, de nagyon készséges és ügyes kis emberke cseperedett belőle. Nagyon sokat köszönhetünk a gondozónéniknek. Amikor kellett kényesztették, amikor kellet vígasztalták, és amikor épp zsivány volt, az orrára koppintottak: pont úgy, olyan reálisan, ahogy én szeretem nevelgetni a gyerkőcöm. Gréta nagyon szereti őket, és félek, hogy nagyon fogja hiányolni őket.
De amúgy bizakodó vagyok, mert ahogy én megismertem az óvónéniket, nagyon jó lesz. És ismét csak szerencsénk van, ugyanúgy, mint a bölcsivel: felújított épületbe, jó csoportba kerül. ÉÉÉÉÉs megint GOMBA a jele! És ez nagyon jellemző is rá: ő egy kis gomba! Kis gombaház! Esőre növekszik: most 106 cm és 18 és fél kiló.


És amik kellenek az oviba: nagyjából minden, ami itthonra..... Lesz zsákja (most még félkész), tisztasági csomagja, tornazsákja....stb. És kell takaró, lepedő, párna....... Van mit varrni!
DE ma nem tudtam evvel foglalkozni...... Mást kellett csinálnom! A következő bejegyzést!

1 megjegyzés:

Zizou írta...

Gondolok és gondoltam ma Rátok!!!!