2010. május 9., vasárnap

A hétvége folytatása

Megünnepeltük Anyukám szülinapját és nagyon jól éreztük magunkat. Apu főzött, sütött: nagyon kitett magáért, mivel sajnos Anyu most betegeskedik.
Varrtam neki egy táskát, de olyan iziben, hogy nem tudtam róla szép képet készíteni, pedig a táskáimhoz képest ez most nagyon szép lett!

Más: Olyan nagyon gonosz emberek vannak, hogy az nem is igaz! Már 1 éve tudjuk, hogy a környéken lopkodják a kocsikat, vagy ha nem is magát az autót, de a kerekeket elviszik! Most a barátnőmnek az autóját lopták el: a sajátja volt, nem céges, a környékbeli autókhoz képest olcsó, gyereküléssel.... Persze azt miért is hagyták volna itt... Mivel Pesten dolgozik a város közepén 8 órában, szinte kizárt, hogy reggelente tudja vinni Csengét, Gréta kis barátját a bölcsibe, de ha mégis be tudja hozni, akkor nem hiszem, hogy érte tud jönni, így is minden nap utolsó pillanatban esik be... És most mi lesz? Kérdezem én? Mert még az is előfordulhat, hogy elveszíti az állását emiatt... Csuda egy világban élünk!!! Nagy csoda lenne, ha valaki visszahozná? De jó lenne!

2 megjegyzés:

LARION írta...

Helyes tatyóka !!!!!!!!!

Budai Detti írta...

Köszönöm!
Anyu vitte magával a doktorhoz, mire a hölgy is szeretne ilyesmit: de a legagyobb bánatom, hogy két "fő" anyagot lerabolt valaki a boltból.... :(