2010. március 6., szombat

Alice, a várva várt csoda

Már nagyon izgatott voltam az utóbbi időben, hogy milyen is lett Tim Burton új filmje. - Na jó, az egész szereposztás csábító.....
És ma eljött a napja, hogy megnézzük, és azt kell mondanom, hogy: ÓÓÓÓÓÓÓ, csodás!!!!!!!
A történet nagyon nem ér sokat (tényleg nagyon Disney), de minden más szuper. A színészek alakítása, a rendezés, a jelmezek, a díszletek. (...de sok mindent lehetne külön-külön felsorolni.....)Aki teheti, és érez magában kedvet egy kis álomvilágban járáshoz, nézze meg, mert nagyon jó!
Johnny Depp hasonló képet adott magáról, mint az Ollókezű Edward-ban (ami szerintem az egyik legjobb filmje volt!), és a látvány stílusa sok helyen emlékeztetett a Halott menyasszonyhoz, ugyanakkor modern és káprázatos is, mind a színek, mind a formák terén. Elmebetegségben rendesen bővelkedik a film, így én személy szerint felhívnám mindenki figyelmét: az Alienre hasonlító sárkány félelmetes, gyerekálmok gonosza lehet, úgyhogy semmiképpen nem nézetném meg még a 12 éves húgommal sem, mert neki még gyermeteg a lelke ilyenekhez..... (Volt egy kisfiú mellettem, 6 éves forma, az épp csak 13-14 éves korú nővérével jött, aki nagyonmenő volt, ahhoz, hogy odabagózzon az öccséhez. Kb. darabosra tördelte szegény a kezét félelmében....... Hol van ilyenkor a szülői támogatás???)
Várom az alkalmat, hogy ismét megnézehessem! Jajj, de csodás látvány volt!

(kép: google keresőjéből.....)

2 megjegyzés:

kinga írta...

Dejóó örülök, mert ez az első vélemény amit olvastam és nekünk holnapra van jegyünk :)
már hónapok óta várom :D

LARION írta...

Szia, Detti!
Jól beizzítottál...mi is elmegyünk a héten ....