2010. február 10., szerda

Zita és a tavasz

Zita egy nagyon kedves és jóízlésű megrendelő lányzó, akinek ismét tolltartót készítek. ímerthogy már sok tolltartó sorakozik nála, és használja is őket.
Ez a mostani számomra nagyon nehezen elengedhető, mert szeretem ezt a rózsás anyagot, és a saját festésű zöld molinóval csudaszép. (Igazából saját magam részére már kiszabtam egy neszeszert, de valahogy mindig a saját dolgaim maradnak a végére.)

Namost Zitának van egy Meksa boltja, mert ő csomózott karkötőket készít és szerintem nagyon szépek. És ez meg különösen tetszik, mert csodásak a színei. Azt hiszem már nagyon várom a tavaszt, már nagyon szeretnék barack színű ruhákat és pasztelzöld kiegészítőket hordani. Sétálni kabát és sapka nélkül, leülni egy padra és Grétával nagyokat szaladgálni.

2 megjegyzés:

Zizou írta...

Drága Detti! :)

Köszönöm Neked az összes eddigi és leendő szépséget! Egyszerűen már most tudom, hogy lesz folytatás, függő lettem, hiába...:D

A kis reklámot meg külön köszönöm, nagy boldogság lenne, ha (a Meska szóhasználatával élve) a felfedezésre váró boltom felavatódna:)! Hátha ez segít, Téged már nagyon sokan szeretnek, ismernek és olvasnak. Nem is értem:P :)

KisMesterek írta...

Én nem vagyok egy rózsás mintakedvelő, de ezek a színek igazán fogyaszthatóvá teszik számomra. A csipke különösen összekapcsolja a két anyagot, szép!