2010. február 22., hétfő

Lányzó szoknya

Sok "elvemmel" szembementem, hogy örömet szerezzek a kicsi lányzónak: kapott egy anya által készített szoknyát, ami hétköznapi viseletre van szánva.
Itthon van a tündér, mert sajnos meg van fázva, és elég ramatyul van néha, de én nagyon örülök, hogy velem tölt pár napot. Kicsit megint összehangolódunk, és mivel 2 hónapja nem volt beteg (és ezalatt elég sokat változott), megismerhetem a megváltozott Grétát. Rajzol, fűz, segít varrni, ebédet csinálni és rengeteget mesél. Azt hiszem túl vagyunk tényleg a rémes kettesen, és most egy nagyon nyitott gyerkőc lett.
Amíg a szoknya készült, az asztalom körül serte-pertélt és segített: ledobta a szemetet, adott ollót, fogta, hogy ne essenek le a dolgok. Tündér! (Nem lett túl jó a kép, és ez a macskás poló szinte levehetetlen Grétáról, pedig van szép virágos felsője, ami megy a pörgős szoknyához.)

4 megjegyzés:

Dóri írta...

Szerintem jó lett a szoknya. Milyen elveid vannak? Miért nem akartál neki szoknyát varrni? Vagy nem jól értem?

Budai Detti írta...

Kb. 5 éve nem varrtam ruhát (kivéve a jelmezeket), ha nem több, mert egész egyszerűen utálom..... De mostanában egyre többet foglalkoztat, hogy szép rucijai legyenek a kisasszonynak....

Névtelen írta...

Nagyon csinos a kicsi lány, igenis legyenek szép rucijai!! :)

bruercsi írta...

Jobbulást a kis modellnek és gratulációm a csini szoknya miatt! :)