2010. január 26., kedd

Táskatartalmam.. és egyéb táskába való dolog

Készítettem egy kedves megrendelőmnek egy telefontartót: a kérés az volt, hogy romantikus rózsaszínes, rózsás legyen.



:D
Larion kért meg, hogy pakoljak ki.
Hmmm....
Melyiket kell kipkolni? Merthogy én nagyon nagy táskautáló vagyok és ennek ellenére van 3 táskám is. Egész egyszerűen hülyét kapok a táskáktól. Szeretem nézegetni, csodálni őket, sőt: van pár táskám. De egyszerűen képtelen vagyok "viselni " táskát.
Így én a "kényelmes, nem zavar a közlekedésben"- félét hordom. Van egy hátizsákom, ami már annyira szakadt, hogy inkább nem mutatom meg. Annyi a története, hogy egész egyszerűen képtelenség lopni belőle. Próbálták már párszor és egyszerűen nem megy nekik. Mindig észereveszem, mert úgy el van benne dugva a lényeg, hogy addigra nem jutnak el hozzá. Ronda!Fekete! ..és igazából hányok tőle, de kényelmes és nagyon sajnálom az időt, hogy másikat keressek.
Amúgy a legtöbb esetben övtáskát hordok, mivel kényelmes és olyan laza, hogy ettől jól érzem magam. Mivel általában nem hordok sok cuccot magamnál, így teljesen megfelel.
Ezt a darabot a barátnőm varrta!
(Jó tudom, hogy nem egy művészi ez a táskásdi nálam, de az a helyzet, hogy képtelen vagyok magamnak varrni. Akárhány neszit varrtam, mind tetszik, de egyiket sem tudnám horadni magammal..... Mi van velem, hogy ez nem megy???? Pedig szeretem a csecse-becséket... )
A tartalmát illetően is praktikus: csak az van benne, ami a legszükségesebb, és ha hosszabb útra megyek akkor egy egész túlélő felszerelés is jön velem. És ha Gréta is velem van, akkor 2 táska: mivel kell a gyerek túlélő felszerlése, kell az enyém és ami még valami támadás esetén jóljöhet. Olló, cérna, zokni, hajcsatt, olvasnivaló, bicska, gyufa és valami eső ellen. ÉÉÉÉs a zenelejátszóm, ami nélkül el sem indulok. Volt már olyan, hogy nem mentem el egy fontos találkára, mert le volt merülve..... Egyszerűen kell valami ami elszigetel a város összes nyűgjétől: védelmi eszköz, hogy a nyavajgók, a pervezek és az idióták ne szólítsanak meg. Működő dolog! (Na jó azért nem vagyok ennyire beteges, csak megközelítőleg.) Ja és ha zenéről van szó, akkor a városba olyan zenét hallgatok, ami tuti kihallatszik a fülesen keresztül és tuti nem tetszik a többségnek..... :/

3 megjegyzés:

KicsiKató írta...

De jó! Erre jók ezek a dolgok, mik ki nem derülnek:) Én is szoktam védelmi eszköznek használni a zenét. Te mit hallgatsz, amikor el akarod rettenteni a közeledben állókat?

LARION írta...

Nahát, Detti!.... Erre nem számítottam, hogy nem szereted a táskákat..... de viszont roppant praktikus emberke vagy, pont emiatt.... :))
Jó az a dugaszolós szerkentyű a fülben...., a Ramstein-t szoktad benne üvöltetni? Tudod, hogy jönnek koncertezni, már egy ideje látom nálunk a plakátot, egyből Te jutottál róluk eszembe... ( Bár a Férjem is kedveli őket ).... Én meg mióta anyuka lettem már kevésbé bírom az őrültségeket a korábbi énemhez képest..... ????
Köszönöm még egyszer a kukkolás lehetőségét !
Nem merek zenét hallgatni bedugaszolva, mikor bicajozom, magamtól rettegek, ha olyan muzsika kúszna a fejembe, amitől elkezdek lebegni az éterben, összekoccannának körülöttem az autósok, vagy én????? :)))

Budai Detti írta...

:D
Hát Rammsteint, Amon Tobint, Prodigyt, Qosta-t (Queens of the stone age), Chemical Brotherst...és nagyon sok mindent.
Itthon zért mehetnek a nyugisabb zenék, de ha elmegyek, akkor kell a ledület. ---Amúgy Gréta is bírja a keményebb zenéket, de ezt már írtam, és mostanában a Beatles Abbey Roadját hallgatja. (Sztem a Beatles legjobb lemeze!)
Rammstein: tudom, hogy jönnek, de nem megyek. Nem vagyok koncertezős típus.