2009. október 20., kedd

Készen van a Pigotta babám és Piff!!!!!
Elkészült az én Pigotta babám is. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy mi lehetne a neve, de arra a következtetésre jutottam, hogy Ő marad a névtelenség jegyében Ő. Ugyanis a Pigottázás is számunkra névtelen gyerekekről szól, akiket valószínűleg soa nem ismerünk meg. Részletek olvashatóak itt. És nagyon örülök, hogy a Babás fórumon ilyen sokan jelentkeztek rá! Gratulálok mindenkinek!

A babáról: A filc hajra kívételesen azért esett a választásom, mert ezeket a színeket csak filcből tudtam hirtelen elővarázsolni. Az alap, ami miatt ilyen lett a baba, a blúz színe. Ezt az anyagot még a babás januári találkozón kaptam Ezkrisztitől! Szerintem nagyon szép, eddig nem is mertem belevágni, de ide most nagyon illik!

És a találtam egy Pif játékot Itt! Nálam a múltkor (februárban) nem telt be.... Nem is csodálom, mostanában minden lassan halad nálam. De akkor is itt egy Pif!
A szabályokat már a legtöbben ismerik, de azért leírom:
1. Hagyj egy kommentet ennél a bejegyzésnél, hogy pifre jelentkezel. (3 az első 3 ember kap ajándékot tőlem!)
2. Az ajándékot 365 napon belül kell elküldenem!
3. Te is hírdesd meg a játékot!

4 megjegyzés:

36évi írta...

Nagyon helyes, főleg a haja tetszik. :)

ezkriszti írta...

Ahhh, meg vagyok hatva. Jó lett nagyon. Az enyém még nem készült el.

Budai Detti írta...

Jajj! Örülök, hogy tetszik, remélem a gazdájának is fog!

ági írta...

A haja nagyon eredeti lett, de elképzelésem nincs hogyan igazítottad rá hátul. A pulcsijáért pedig egyenesen odavagyok. Jó, hogy bele mertél vágni.