2008. október 22., szerda

Orvoshad és hoppról kopp, majd ejjhajj!

Nagyon aranyos mesét sikerült szereznünk Grétának: a Maszkabált!!! (Csodálatos és amolyan régiféle kedvesség). Van benne doktorbácsi is! Azt énekli, hogy a doktor mindenkinek segít! Segít!
Megesett a történet, hogy elmentünk a Tropicariumban egy szombet délután! Nagyon jó volt és jókedvvel indultunk haza, de amikor Grétát a kocsiba tettem: puff és nyeee!
Azonnal kórház, 3 óra várakozás, röntgen, majd várakozás, majd hívjam fel a vállambulanciát, mert lehet, hogy nagy a baj. Felhívtam, a következő hétre adott is időpontot valaki, és mondta, hogy a tanár úrnak nem sok ideje lesz! Na gondoltam én: végre egyszer valami komoly orvoshoz kerülök (tavaly lebénult a bal kezem és sok járkálás és orvosváltás után sem jöttek rá mi volt! Magától elmúlt. )! Orvos: Vállizomszakadás! Műtét vagy szuris kúra. -Jajj!- De még előtte ultrahag és mr kb, 12-15 ezer vizsgálat, hogy ne kelljen hónapokat várni. Ez mééég ííígy ok. De a magánrendelésére kell visszamenni, mert csak ott tudja a szurikat beadni. Hááááát, ha másképp nem megy?!
Hozzáteszem: a férjem alkalmazottként annyit keres, hogy szeptember előtt átlépi a Tb maxot (tudjátok mi az?).

Visszamentünk minden vizsgálatra: tüttürü-hüpphüpp, de szakadás nincs. Vissza a tanár úrhoz: - 13 ezer alap- ...izomszakadás, azonnal szuri: 6 ezer! De én mondtam, hogy már nem fáj, csak nem tudom felemelni a kezem....elélhetek én így. /bár a hajmosás körülményes!/
Nem mentem vissza a következő szurira. Nem is megyek több ilyenre, mert a szuri hatása ismét egy mese: ismét gyengül a bal kezem, mint tavaly és nem tudom bal oldalra fordítani a fejem! Szóval: ejjhajj az orvosok javának! (Nem bánom, ha elmennek külföldre... hátha jobbak azok akik a helyükre jönnek!)

4 megjegyzés:

mmama írta...

-ide jöttem, hogy elolvasalak.
Nekem nem az anyagiakkal van a
problémám. Van amire a kevésből is kell jusson.
De az emberi tényezők sokkal fontosabbak.
És egy kelletlen , érzésnélküli,
tönkre teszi ezer szivét kitevő
kollégájának a munkájába vetett bizalmat. Nekem ez a bajom.

Névtelen írta...

Gyere át a blogomba játék vár!

Névtelen írta...

Nagyon sajnálom,hogy ilyen történt történik veled!Ez a magyar orvostudomány,ha fizetsz talán helyre jön,de előtte azért adósodj el,mert szegény orvosok sokat dolgoznak és kevés a fizijük!Szörnyű és felháborító!!!!
Remélem sikerül találnod egy lelkiismeretes orvost,aki talán még pénzt sem fogad el!Nehéz,de azért kivételek léteznek!Szívemből kívánom,hogy találj te is egy ilyen orvost,aki segítséget és vígaszt is nyújt!
Mihamarabbi gyógyulást!

Budai Detti írta...

Foltosvirág! Nagyon kedves vagy! Köszönöm!
mmama:
Az, hogy én is hiszek abban, hogy az orvosok jók is lehetnek bizonyítja az, hogy elmegyek hozzájuk, ha bajom van, de eddig engem a legtöbb esetben rossz tapasztalat ért. A sebész, akit írtam, az egyetlen kívétel eddig!