2008. október 24., péntek

Foltosvirág kipécézett!!!

http://foltosvirag.blogspot.com/- en észrevettem, hogy sokak mellett én is ki lettem PC-zve!
Örülök a játéknak, mert már napok óta figyelem, hogy a többiek miket írnak magukról és meg kell mondjam, nagyon jó kis társaság, akiket figyelek! (Nem mindenkinek van kint a linkje, mert nagyon sokakat nézeketek! )
Szóval kitettem Foltosvirág linkjét és leírok magamról 7 dolgot, majd 7 embert jelölök, hogy meséljenek ők is, milyenek!

  1. Nagyon szeleburdi vagyok, mindenbe belevágok..... ("de semmit nem fejezel be"- mondaná anyukám, de ez mostanság nem igaz rám.)
  2. Maximalista vagyok a környezetemmel szemben. Nem hívok vendéget, ha tudom, hogy előtte nem tudom nagytakarítani a lakást. De ha valami oknál fogva mégis vendégség van nálunk, és minden ragyog, akkor is magyarázkodom ezért, vagy azért.
  3. Szeretem a csodás anyagokat, a szépen megművelt tárgyakat, és leginkább azokat, amik arra emlékeztetnek, ami nem vagyok! (Az álmom az lenne, hogy az Alpokban egy kis faházban a családommal együtt otthon dolgozunk, serte-pertélünk!)
  4. Egyfolytában tanulok valamit, az építészet, a varrás és a történelem ( a jelenben történő dolkok is) a gyengéim. De közel áll a fizika és a csillagászat is!
  5. Imádom a kakót! Nem tudok leszokni róla: naponta kb. 1 liter a normám.
  6. Szeretnék főzni, ha lenne szép konyhám, amiben elférk, de mostanság minden a földön van, mert nem elég a bútor! :-(
  7. A kislányomra vagyok a legbüszkébb és nagyon elégedt vagyok magammal, hogy Ő létezik!

Jelöltjeim:

http://szkrep.blogspot.com/ - Pamina

http://bucilla.blogspot.com/

http://edige08.blogspot.com/

---- Egyenlőre hármojukat, mert nagyon sokan lettek már kipécézve!

Nincsenek megjegyzések: