2011. november 4., péntek

Futárszolgálat, szeretet-kedvezménnyel

Ma elég nagy meglepetésben volt részem.

A csoporttal - így majdnem az utolsó percben- összefogtunk, hogy közösen veszünk textilfestéket. Ha textilfesték, akkor Kenderkóc, mert ott olcsó.

Egyszer már vásároltam tőlük és az is nagyon jó élmény volt: nem értettem, hogy miért nem tudom kiválasztani, hogy miképpen fizessek. így felhívtam a megadott számot, majd a túlvégen ülő férfi, majd szívrohamot kapott, hogy miért nem vagyok elégedett. Nehezen elmeséltem neki, hogy egyszerűen én vagyok a béna és nem tudom, hogy hogyan tudnék fizetni.... Ez akkor villámgyorsan lezáródott, 2 évre elegendő festékem lett.Elégedett vásárló voltam.

Ezért választottuk ismét.

Mivel nagyon meg vagyunk csúszva- így telefonáltam, hogy lehet-e elsőbbségivel postázni, vagy személyesen átvenni, mert nagyon S.O.S, jelezték is, hogy meg lesz oldva nagyon hamar. Valami technikai malőr miatt csúszott a rendelés-leadás, így mondta a férfi, hogy ne aggódjak: a hétvégére meglesz a festék.

És kérem személyesen, este, amikor már azt hittem minden veszve- egyszer csak kopogtak. Festék megérkezett, ajándék kíséretében és mondta a férfi hogy most ne is fizessek, csak akkor, ha már használtuk és elégedettek vagyunk. Mondom, dehogy: már ismerem a festéket és különben is: eljött Szentendrére, hogy Mi nehogy elmaradjunk! Végül fizettem, majd jó festést és jó jegyeket kívánt.

Kibontottam a csomagot és a számlán az állt: "Futárszolgálat- szeretet-kedvezménnyel"

4 megjegyzés:

Amaranta írta...

:-) Nekem is csak jó tapasztalataim vannak velük!

Noemi írta...

ez mennyire korrekt mar! le a kalappal!

Edina írta...

szinte hihetetlen...de jó hogy manapság még létezik ilyen:)

Virág írta...

Igen, igen, igen! Én is mindig tőlük rendelek festéket. És mindig kapok ajándékot, vagy kevesebb postaköltséget fizetek, szóval valami meglepő mindig történik! És ez olyan jó!!!!!