2011. október 4., kedd

Túlvállalás, avagy a sok tennivaló

Szóval eleve nem egyszerű kisgyerek mellett iskolába járni: beutazni minden nap Budapestre, külön franciát tanulni, háztartást vezetni és a suliba készülni minden nap (és ez a legkeményebb része a napoknak)- most még itt van a Design hét is.... Persze azért én élvezem ezt az egész kavarodást, egészen új ingereket és élményeket hoz magával. Először is: megtanultam, hogy igen érdemes figyelni az embereket a metrón, mert elképesztően sokféle mintát hordoznak magukon- és ez jó!
Aztán itt van a fegyelem és az időzítés kérdése. Merthogy itt egy elnézett fél nap, vagy 1 + program simán 1 hetes pótlást jelenthet. (Ez most egy 3 napos betegség után elég hamar kiderült!)
No és akkor egy újabb foglalatosság:

Eladó a lakásunk!

Bizony, ha lehet megválunk egymástól, bár most már fájó szívvel, de készülünk. Elsősorban a hitelünk az oka, másodsorban pedig az életünk. Nemcsak kinőttük, de igen kényelmetlen naponta 2-3 órát utazással tölteni, amikor van egy kisbékánk, aki nagyon örülne anyától és apától +3 órának.

Szóval, ha valakit érdekel: jelentkezzen, vagy ha valaki ismer olyat aki szívesen elköltené fölös pénzét: akkor gondoljon erre a csodás kis kuckóra.


Ide kattintva, megnézhetitek jobban is, és persze emailben mindenkinek válaszolok, ha kérdése van.

3 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Fantasztikus a lakás!!! Sajnos ezt nem mint vásárlóképes kereslet írom, pedig de jó lenne... :o)

KisMesterek írta...

Ez akkor Budapestre költözést jelent:-(

Budai Detti írta...

Na azt majd akkor meglátjuk ,amikor már ott leszünk, de az a valószínű: igen.