2011. március 27., vasárnap

4.

4 éves lett az én nagy kislányom! Borzasztó belegondolni, hogy milyen gyorsan repül az idő- nemrégen született. Most meg egy önálló akarattal és egyéniséggel rendelkező kisember.
Most nem tartottunk nagy szülinapozást: a családunkat nagy viharok szabdalják. És pont ezért a mi "kis családi körünk" egyre erősebb és teljesebb. Értékelek minden percet, amit eltölthetünk együtt, és hálát érzek, hogy minden este puszival fekszünk le.
Gréta az óvodai értékelések alapján ügyes, okos (csakúgy, mint a többiek), de nem igazán szereti elmondani, hogy mik történnek vele, nem meséli el a bent hallott meséket, verseket, pedig lenne közönsége. Én ezt nagyon fontosnak tartanám és arra gondoltunk, hogy meséléssel és sok mese eljátszással fogjuk orvosolni. Igen. Lehetne bábozás is- ha szeretné. De nem szereti. :(
Így nem sok kutatás után úgy döntöttem, hogy Jámbor Zsófi csodálatos kis állatkái segítenek majd a helyrebillenésben. És mivel Gréta nagyon szeret piknikezni: kapott Ikeás kis porcelán készleteket, hogy együtt leülhessen az állatkáival egy uzsonnára a saját piknik takarójára.
Egyből ráérzett. És mi is! Köszönjük!

Most lett ismét pár kedvenc képem:






Gréta és a testvérem kisfia: Bence. Nagyon szeretik egymást!

2 megjegyzés:

Julcsi írta...

Isten éltesse a nagylányt!

Halász Csilla írta...

ajándékoztam neked egy díjat... nézz be hozzám.:)))
http://csillag-csillaga.blogspot.com/
nagyon édi volt a lányod mikor fodrászkodott.:)))