2010. augusztus 13., péntek

Orvososdi Gréta

Ezen olyan jót nevettem, hogy elmesélem nektetk is! (Olyan jó, hogy van egy ilyen kis tündér a családban: nem tudom, tudnánk-e ilyen jókat szórakozni egyedül.....)
Gondozó néni meséli, hogy Kint voltak a füves udvaron, ahol áll egy házikó, és egyszer csak arra figyeltek fel, hogy minden gyerek oda sereglik, és úgy elvannak. Mire odament a gondozónéni, és látja, hogy az én lányom fekszik a földön! (Én itt: jajj, mi történt....)
Kérdezi, hogy mit csinálnak, mire a gyerekek közlik, hogy Gréta Szül!!! :O Rendesen vizsgálták a hasát, nézték a kezét.....
Egy jódarabig elvoltak így orvososdit játszva, majd Gréta odament a gondozónénihez, és közli: megszületett a kisbabája!
A történethez csak annyit, hogy a múltkor elkísértük a kismama tesómat vérvételre, és egyszerűen nem tudtuk visszatartani Grétát, hogy nem menjen be ő is a csapolásra. (...én inkább kint vártam!) Jönnek ki, kérdezem mi volt: tesóm meséli, hogy Gréta rendesen végigasszisztálta a dolgot. Azóta is azt várja, hogy mikor megyünk a kórházba...... Remélem novemberig egyáltalán nem!
Persze addig még sok minden történhet, de nekem gyanús, hogy a gyerek orvos lesz! (Amikor megyünk valami miatt a háziorvoshoz, azt is szabályosan várja, és amikor ott vagyunk már mindent magától csinál, még a szuri is semmi nála......)

2 megjegyzés:

Barbi írta...

Ez tényleg jó kis sztori, köszi! :D
Remélem Ábelnél is elmúlik a félsz. :)

Zizou írta...

Ehhhe :)) Imádom Grétát!!!