2010. augusztus 25., szerda

Egy újabb vonatos falvédő készült!

Ez most Ákosé lett. És hozzá kell tennem, hogy nagyon türelmesek voltak a megrendelők, mert szinte egész nyáron dolgoztam rajta. Egy kis változtatás azért van: ugyanis Ákos még nagyon picuri babóca, ő még leginkább csak nézegeti.
Így történt, hogy az állatok egy kis madzaggal (danubiával) rögzített, nehogy szájbavéve esetleg kárt okozzanak. És gombok sincsenek rajta, csak azok, amiket feltétlenül fel kellett varrni a járművekhez, de azok is biztonságosak. Így nem lesz baj! (Remélem!!!) Ez az új: (képminőségért bocsánat, még nem tudom kivagdosni.....)

És ez a régi:

És Gréta lánykám már olyan nagy lett, hogy elsején elkezdi az ovit, így az Ő életében most hatalmas változások lesznek. Izgalmas volt a beiratkozás, és az óvoda felújítása is eléggé ki lett centizve, de szerdától indul a buli! Én már nagyon izgatott vagyok miatta, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy vége a bölcsinek. Nagyon összeszokott kis csapat lettünk!

4 megjegyzés:

patonaifabian írta...

Gyönyörű a falvédő. Biztos sokáig nézegeti majd a kis úrfi.
s ovi ügyben egy cipőben járunk. Hajrá 3 évesek:)

Unknown írta...

Nagyon szép lett! Megdolgozhattál vele rendesen!! :))

a Matula ikrek írta...

Szerintem is nagyon szép, imádom az ilyen tarka házas várakat(városokat). Nagyon ötletes a napocska, és az a fa, a leveleivel, amin a bagoly ül... eszméletlen! :)

Monaline írta...

Nem is tudnám eldönteni,hogy melyik tetszik jobban.Mindkettő olyan szép!:)
Mi is 1-én kezdjük,Bogi már nagyon várja.Tegnap voltunk bent érdeklődni,hogy miként legyenek a dolgok,és elsírta magát a bejáratnál,mert ott akart maradni:D