2010. május 12., szerda

Merről is kezdődik az arra?

Elég álmatlan volt az éjjel, így egy nagy rakat lökettel keltem: márpedig akkor is megcsinálom, ha a fene fenét eszik is! (...lehet, hogy a varrás rovására fog menni?)- nem érdekel! Behozom!
A bölcsiben találkoztunk Zsuzskával, a könyvelő ismerőssel és megint előjött a téma: Akkor még az elkövetkező 1 hétben kiváltom az egyéni vállakozó igazolványt.
Miért is azt?
Mert a Kft.-hez azonnal több pénz kéne, mint amit én akár 2 hónapon belül is össze tudok szedni! Addig meg az sos dolgokra talán jó az egyéni vállalkozói! (Szóljon, aki másképp tudja!)Ugyanakkor tele vagyok ötletekkel és az eddigi történésekkel ellentétben, most nekem van egy elképzelésem, és nem csak úszkálok:
Szeptemberre legyen egy olyan hely a város szívében, ahol az ügyes-bajos dolgaimat csinálhatom. Ezt mondtam is Zsuzskának, mire bepattantunk a kocsiba, és már egy kiadó helység előtt is voltunk!
Azt tudni kell Szentendréről, hogy nem olyan, mint amilyennek a legtöbben képzelik: főleg a válság kezdete óta kicsi a túristaforgalom, sorban zárnak be az üzletek, van, hogy évekig üresen állank egy impozáns utcában: mert a tulajdonosok azt hiszik ez egy JÓ HELY!!!
Nem az! SZóval az újdonsült tulaj (ez is mutat valamit szerintem...) mondja, hogy bizony a 25 nm-es helység 100 fölött lesz+ rezsi!
Na nem! Szóval később még visszamegyünk! A feléért talán! És csak azért, mert a környezők sorra mennek tönkre...
De a helység láttán annyi minden jött elő: SOK A MUNKA!!! Szerencsés vagyok!

8 megjegyzés:

LARION írta...

Hajráááááááááá !!!!!!!!!!!!!!!

martimez írta...

Ez nagyon izgi! addig próbáld,míg ilyen lelkes és fiatal vagy ...ha tudnék,segítenék...de messze vagyok lassú vagyok, kicsi vagyok...
Vuk vagyok???
:D

Judit írta...

Én is drukkolok, és várom a fejleményeket, így tanul az ember:)

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Grety Gergaly írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
KisMesterek írta...

Szükséged van mindenképpen üzletre? Komoly megterhelés rögtön az elején és hát akkor ott kell lenned (mindig)

Csilla írta...

Szurkolok!

zazálea írta...

Ez azért nagyon érdekes, mert én is efelé tendálok, magam is gondoltam rá, de a beérkezett két üzletben való árulásra felkérés már-már meggyőzött.... de jó lenne megbeszélni a pro és kontra érveket! :o)