2010. május 25., kedd

...

A múlt hét olyan intenzív és végletes volt, hogy hirtelen érdemessé vált egy kicsit átértékelni dolgokat!
Azt hiszem nem véletlenül van, hogy néha el kell menni szabadságra és KÖTELEZŐ pihenni. Ez most nagyon ránk férne.
Egész héten az adóbevallással és a vásárra való készüléssel voltam elfoglalva, ami egyszerűen szuper volt. Én olyan jól éreztem magam, mint már régen. Csodásak voltak a fények, a szél, jó kedve volt az embereknek és minden idillikus volt! Ha nem is árulni, de mindenképpen gyakran megyek majd Goubázni!
Vasárnap pedig lehetőségünk adódott elmenni Grétával lovagolni egy kicsit IDE! Talán még soha nem láttam a lánykámat ilyen boldognak. Olyan természetes volt neki, hogy állatok között van, mintha ez mindig is így lett volna! Szaladgált a kecskékkel, játszott a kutyákkal és kergette a kakasokat. De ami a legfontosabb egyedül lovagolt! Egyedül ült azon a hatalmas lovon, szépen tartotta a hátát és a legnagyobb fegyelemmel nézett előre, akárcsak egy dáma. úgy láttam azonnal megérezte a lovaglás milyenségét, és mint mondta: szereti! Máskor is megyünk!

És mitől is volt olyan ellentétes a hétvége?
Gouba napon rendőrbírság, lovasnapon karambol és rendes autókár!
Boldog vagyok és hálás, hogy senkinek nem esett baja!!!

7 megjegyzés:

Ami Szigeti írta...

Örülök, hogy mindenki épségben és egészségben megúszta!

Aledi írta...

Jaj! De jó, hogy mégis ilyen derűsen látod a dolgokat. Pihenj!

LARION írta...

Detti....én még nem hallottam arról a bizonyos : Goubázásról...... Írnál róla valamit???

Abile írta...

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy valóban nektek nem esett bajotok...

Budai Detti írta...

Mici: Én pont fordítva gondolom most: volt 2 nagyon jó dolog ebben a ratyi hétvégéban és ezért nem volt olyan igazi pokol ez a hétvége!

Larion: Érdemes utána nézni, de írom!
A Gozsdu udvarban(Budapest szívében, a Király és a Dob utca között van egy nagy ház, ami /asszem/ 7 kis udvart és a házakat szeli át) van minden vasárnap vásár! Ide lehet jelentkezni(http://www.gouba.hu/kontakt/arusitani-szeretnek/), és lehet menni árusítani. egy egész asztal 10 E Ft/hét, és min. 2 hétre kell szerződni, de persze lehet megosztani az asztalt mással!
Maga a légkör, a hangulat és a miliő csodás! Talán épp amiatt, hogy sok a túrista, és sok a mosolygó ember, olyan mintha nem is itthon lenne! Szuper!

LARION írta...

Szia, Detti!
Boldog szülinapot !!!!!!!!!

Amúgy meg annyira tök jó már megint budapestinek lenni, annyi lehetőség van ott, ami lehetne akár itt is, ha akarnák az illetékesek....... Jól elszomorodtam, mert ez a Goubázás tök jóóóóóóóó........., agyalódom rajta....., köszi az infót !!!!!

legyen szép napod !!!!!!

Budai Detti írta...

Köszönöm!Írok majd mailt!