2010. április 8., csütörtök

:/

Hű ez a hét.....

Húsvét, betegállomány, fogbajok, rémes fejfájás, túlságosan önnálló gyerek, és választások, kedvtelenség. Nem tudom, hog más mit kezd ilyenkor magával, de én ha tehetem inkább nem csinálok semmit, mert amihez csak hozzáérek tönkre megy. Van ilyen! Ez most egy kicsit rosszabb időszak, de túl leszünk rajta.
Mivel tudom, hogy most egy pár napig egyáltalán nem fogok dolgozgatni, ezért ma csináltam egy táskát, ami jó lesz a rohangáláshoz...
Azt még nem tudom eldönteni, hogy nekem mennyire tetszik (túl kritikus vagyok a táskákkal- nagy mumusok számomra....), de ha mégsem tetszik, akkor már tudom, hogy kinek fogom ajándékozni! És egy kis táskainfó: nekem nagyon tetszenek Kdatta táskái, de a helyzet az, hogy én nem merek táskát venni, mert a leggyakrabban az történik, hogy nem hordom és csak a szekrényben enyésződik. Mivel eddig nem sok táskát varrtam, gondoltam elkezdem valami egyszerűbbel (..merthogy van egy táskafazon, amit imádok, de addig nem csinálom, amíg nem megy a "táskavarrás " ).

Itt a tavasz, ismét Bor, mámor, Provance! Aki teheti nézze, ad egy löketet!DE most mást is láttam ám és nagyon örülök neki. Már Fércművekes Judit bejegyzése óta meg akartam nézni a Fel-t! Most megtettem: Nagyon jó, szuper és édes! És megnéztem a Benjamin Buttont is, pedig evvel kapcsolatban igazán szkeptikus voltam. Kár, hogy nem előbb láttam, bár azt szokták mondani: mindent a maga idejében.

2 megjegyzés:

Hencsilli írta...

Szerintem nagyon jó ez a táska! Én is most kezdtem a táskavarrásba, de én ilyen fedeleset még nem mernék csinálni, nekem ez még túl bonyolult :) Nagyon ügyes vagy !

Zizou írta...

Nagyon szép!!! És kordbársony, ugye?? És zöld!!!:)))) Remélem, felbátorodsz, és sok táskát készítesz majd még, mert igenis ügyes vagy ebben is!

(Megkaptad az e-mailem pénztárcaügyileg?)