2010. március 1., hétfő

Végre!!!

Megérkezett a csomagom Amerikából! :D Ennek most nagyon örülök, mert már reggel kezdtem írni egy postot, hogy csak nem akar megérkezni, és akkor...... mégis!
Csodálatos, gyönyörű és mesés...Szó szerint! :D
De ha ez még a mai napon nem lenne elég öröm, akkor a Meskás lányok is megleptek egy kis örömködni valóval. Holnap meglátjátok, úgyis írok róla!
Szóval az anyagok:


Még októberben írtam róla, hogy milyen csodás anyagok lesznek 2010-ben. Itt néztem ki, hogy nekem ez kell! És most, hogy végre lehet kapni, le is csaptam rá, és Stephanietól meg is érkezett. És ha már vásároltam nál, akkor gondoltam mást is kipróbálok. Szóval már várom, hogy dolgozhassam velük, de előtte még van elmaradásom a sok betegség, és levéltelenség miatt. 3 hétnyi falvédővarrás, amit nagyon várok. Sajnos ma még nagyon lassan haladok az erőtlenség miatt, mert a nyavajás vírus 3 napi étlenségre ítélt. (Ilyenben már 15 éve nem volt részem....)
De ha még nem lenne elég dolgom, sajnos a WC-énk is beadta az unalmast: belesett a műanyag oldalára akaszthatóü tisztító és nem vettem észre. Jött is a duguláselhárrító, majd mondta, hogy legközelebb ragasszam a széléhez. Mindez vasárnap délelőtt, amikor az ágyból sem tudtunk szinte kikelni. Délutánra már csak röhögtünk.....
Ma meg boldogságadag felhozás van. Apu is jobban van! :)

Múlt héten édes férjem nyert egy vásárlást az angol Amazonról: könyveket rendelhet 30 fontért. És amikor hazajött mondta, hogy inkább én válogassak könyveket, mert ő ezt amúgy is nekem nyerte! :D És elkezdtem válogatni..... Gondoltam ebbe 4 olyan könyv is belefér, amit már régóta szeretnék. Már benne volt mind a kosárban, vizetnénk, erre nem engdte.... Nézzük, hogy vajon miért nem tudjuk a 26 fontért vásárolt könyveket a 32 fontos keretből. Hát azért, mert minden könyvre külön adó (!) és szállítás van. Így csak 2 olcsóbb fért bele, de ajándék lónak nem nézzük a fogát!!! Amazonon írták, hogy 4-5 napon belül szállítanak, majd pár órával később jött egy levél, hogy majd csak március 10-e után szállítanak...... ....... ...... Asszem onnan nem rendelünk többet! Ez az Amazonnál általános??? Van valakinek ebben tapasztalata?

8 megjegyzés:

VKOrsi írta...

amazonról egyszer rendeltem, akkor ilyen jellegű gond nem volt.

anyagok mesések, nekem a csigás tetszik a legjobban :)

Anita írta...

Ezek az anyagok tényleg mesések, sőt eszméletlenül szépek!! Hűű,már jár is az agyam, hogyan lehetne beszerezni őket...:)

Névtelen írta...

Tényleg mesések az anyagaid! :)
Az amazon helyett meg ajánlom a bookdepository-t!

Piroseper írta...

Hűű, de szép anyagok! A fácskás tetszik a legjobban! :) Én a prospero-t tudom ajánlani, igaz ott viszonylag sokat kell várni, de forintban fizethetsz és nincs szállítási költség!

eszterda írta...

Ó, de szépek! Olyan jó őket nézegetni!

Csigi írta...

Nagyon szépek az anyagok! Én nagyon sokat rendelek osztrák és német amazonról, mindig nagyon gyorsan szállítanak. Ilyen levelet már én is kaptam tőlük, de hamarabb megjött, mint írták.

LARION írta...

"Azta.".....de jó anyagok !!!

Abile írta...

Gyönyörűségesek ezek az anyagok!!