2010. március 27., szombat

A buliról... Első nap

Megtörtént a nagy buli is. (...lehet, hogy csak számomra volt nagy, mert én nagyon elfáradtam, de úgy láttam a többiek is... :D)


Patrykellékek: pár színes papír, nyomtaott szinezők, olcsó és kicsi színesceruzák, ollók, meg ragasztók. És az elengedhetetlen héliumos lufi! Merthogy az aztán a sztárság! Már a buli előtt megvoltak a lufik, így Gréta már akkor kiszúrta azt az egyetlen lila lufit, amit nem is adott még véletlenül sem másnak.

Majd a nagy érkezések és játék után megérkezett a torta! Húúú, de nagy volt az öröm, a vigalom, a csodálkozás. Gréta tudta, hogy emeletes tortát kap, de úgy láttam messze felülmúlta az elképzeléseit a dolog.





És akkor a nagy zabálás, ami tényleg zabálás, mert elképesztően finom volt. Gyerekekek kiabálnak, örömködnek, jól érzik magukat....Majd megérkezett a mi ajándékunk is. (...csak egy: a többi szűk családi körben, akkor nagyobb az öröm!) A dórás ágynemű akkora siker lett, hogy Gréta elég korán el akart menni aludni, a vendégel még nálunk voltak.


Gréta, Csenge és Hugó (a kicsik) 6 után már nagyon pörögtek, Zoé és Zia (a nagyok) pedig ragasztottak, színeztek, vágtak, rajzoltak. Csodás képek születtek!


Összességében Gréta rendkívül jól érezte magát, de nagyon el is fáradt. Jó volt!

/... a lányoknak nagyon köszönöm a segítséget: egyedül nagyon bajosan ment volna a főzés, a pakolás és takarítás!!!! :X/

2 megjegyzés:

Zsuzsóó írta...

Csodálatos születésnap volt, bár Hugó elég aktív lett a 2 egész szelet rózsaszín tortától, elég jól érezte magát a lányok között egyedül fiúként! .... és a szülők is igen jól mulattak. Jó kis társaság jött össze, és a kaja...mennyei volt minden!! Hugó szavaival: "anya, hami, tojtácska, luficska, Géta, de jóóóóó" ....

Aledi írta...

Boldog szülinapot a nagylánynak, neked pedig jó pihenést : )