2010. január 18., hétfő

Végre...

Na most, hogy végre lehetett közlekedni, már kedves férjecském is ráért, így elvitt végre anyagot vásárolni a Hunyadi utcai fiúkhoz. Nagyon sok csodás dolog van náluk, és rendesen nem lehet elférni..... Szuper volt megint ott járni. Már várom a következő alkalmat, és abban is biztos vagyok, hogy megint Apjukkal megyek, mert komolyan olyan csodálattal nézi őket (és rendesen simizi is), mintha már ő maga is 10 éve ismerné az anyagokat, és varrna. Nagyon édes!
(És a legjobb: "Abból nem veszel? Hiszen az olyan neszeszernek valós... Biztos nagyon szép lenne, de persze te tudod!" - és mutat egy csodás, romantikus apró virgos anyagra. Kezdem azt gondolni, hogy nekem nem is szabad ilyesmit vásárolnom, csak neki, mert annyira jó szeme van hozzá!)
És, mint már írtam múltkor: fotósátor nekem is kell! gy csináltam egyet Grétussal, de nem lett még az igazi, van min javítani. (..majd ha a kisasszony nem lesz itthon rendbe teszem) Ki is próbáltam:






És, hogy mi lesz belőlük? Hát sok dolog...
Van most tervben 2 ágynemű, amit kértek tőlem és egy falvédő is. Mivel ilyen csodásan elmaradtam a múlt héten is és még szerdán is lesz orvoslás, ami miatt 1 nap megint kiesik, nem lesz kész minden a héten, de próbálkozom.
És a történethez hozzá tartozik, hogy ez mind gyerekeknek lesz.

8 megjegyzés:

VKOrsi írta...

az utolsó képen gyönyörűek vannak!!

Edige írta...

Ez igen! Tényleg csodásak ezek az anyagok...

Marcsi írta...

Valóban gyönyörűek! Óh!

Fabrikák írta...

szépek de nagyon...én is akarnék ilyen klassz helyen vásárolni!

LARION írta...

Szia, Detti!

De jó, hogy kitetted ennek a boltnak a kínálatát.... A mámor akkor most ott lengedezhet körülötted, szép anyagokat válogattál össze.... :))

LARION írta...

A Hunyadi utca hol is van? Lehet 30 cm-ket is vásárolni náluk?

Budai Detti írta...

Asszem úgy van, hogy 30 centi a minimum. És lehet tőlük mailben rendelni (legalábbis a múltkor is, meg most is mondták, hogy sokan rendelnek így....). Amúgy mi az Üllői útról szoktuk megközelíteni: (a parkolás miatt) én nem merek gyalog arra menni, mert nagyon nem ismerem azt a környéket. /Még kocsival is képesek vagyunk eltévedni, úgy, hogy már voltunk ott.../

eszterda írta...

de irigylésre méltó! Gyönyörű anyagok!