2010. január 14., csütörtök

Kényszerpihi..... 2

Nem csak a sztrájk van útjában a dolgaimnak. Említettem már, hogy rengeteg munka maradt decemberből, amivel nagyjából egész hónapra betáblázódtam.
Van pár takaró megrendelésem, amiket már nagyon szeretnék csinálni, de ha hiszitek, ha nem, elfogytak az anyagaim. Legalábbis azok, amikből ilyen célra használhatnék. Így felhívtam a két ünnep között a Hunyadi utcai fiúkat, hogy nyitva vannak-e (és ezt milyen jól tettem), és kiderült, hogy csak január 2. hetétől várnak vásárlót. Okés: talán még belefér. Aztán hétfőn Gréta itthon maradt, mert eléggé köhögött a hétvégén, gondoltam pihenje ki, erősödjön. Kedden már ment is bölcsibe, erre jött a sztrájk!
Jó ez is csak egy ideig tart (csak nem igaz, amit itt-ott írnak, hogy heteig balhéznak), erre tegnapelőtt délután, egy takaróvarrás közepén meghúzhattam egy kicsit a vállam, mert megint bedurrant. ÁÁ, ez is elmúlik, ha jól kimozgatom és bekenem: másnap már minden rendben lesz.... No nem így lett: egyre jobban fájt, így mentem az orvoshoz. Szegény semmit nem tud segíteni... csak erős fájdalomcsillapítót írt fel.
Tavaly előtt októberben volt egy csúnya vállizom szakadásom, ami nem lett rendesen kikezelve.
Remélem most sikerül valamit az új orvosomnak kitalálni.
Mindenesetre, ha esetleg valaki ismerne vállspecialistát, vagy izomzattal foglalkozó szakembert: megtenné, hogy megírja az elérhetőségét?
- már nagyon szeretnék rendesen dolgozni.......
Ja és még egy dolog a városi bajokhoz: olyan helyen lakunk, hogy Észak-Budapestet belátjuk, és ha szmog van, akkor elsősorban nálunk bukiki ki, teljesen elfogyatkozik a kilátás. Mostanában ilyen:

4 megjegyzés:

Abile írta...

Húúú, ez fájdalmas lehet.... Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

Budai Detti írta...

Köszönöm szépen!

LARION írta...

Nem lehet könnyű ezzel a "nyavalyával"..., gondolom ezek a nedves idők még jobban rátesznek egy lapáttal... :((

Bea írta...

Nekem a lapockám körül fájt nem rég, de annyira kisugárzott, hogy a fejem mozgatása is fájt. Elmentem egy jadeköves masszázságyra; egy alkalommal voltam és másnap annyi teendőm volt, hogy a kezemmel még lazítottam az izmokon, ahogy elértem. Nekem amúgy nagyon bevált ez a módszer a gerincemnél is. Meg a gyógymasszázs is nagyon jó, ha ki bírod fizetni. És orvost kell találni, szerintem. Jobbulást kívánok neked!