2009. december 29., kedd

Év vége....

Nagyon hamar elszaladt a karácsony. Gréta már lassan kezd lepörögni a Mikulás-lázról, mert kapott egy nagyon szuper kis orvosi táskát és egy szuper sihuhut!!! Gyakorlatilag az egész szobát be lehet építeni vele és annyi teret ad a képzeletnek, hogy én ezt nem is hittem volna. A sok játékkal és Gréta nevelésével telik a szünet, mert mint eddig minden itthon töltött hét után, Gréta mint aki nem is önmaga kikel és őrjöng. Férjem szerint nem foglalkozunk vele eleget, szerintem meg túl sokat is: gyakorlatilag reggeltől késő estig játszik vele valaki.
A bölcsis gondozónénik kitérnek a hitükből, ha visszamegyünk.


Ugyanakkor nekem nagy hiányérzetem van a karácsonnyal kapcsolatban: csodás konyhát kaptam a férjemtől, amit nem engedett használni! Kijelentette, hogy ő utálja a sütős-főzős két napot, így ne is csináljam. Hát nem is csináltam.... Csak egy kis hókiflit sütöttem, meg egy nagyobb vacsorát.... Elég is volt, de azért hiányzik most valami........ Jövőre nem hagyom magam!

Megérkezett Frivolinához a csomagom, aminek nagyon örülök, mert nem akkorra ért oda, amikorra szerettem volna: Elnézést kérek!
És nekem is megérkezett a csomagom, Székesfehérvárról, Edittől. Nagyon édes angyalkákat kaptam! Köszönöm!
Voltunk moziban is karácsony előtt: megnéztük az Avatárt!
Nagyon szuper, látványos és varázslatos. Nem pont olyan lett, amit vártam, hanem jobb. Örülök neki, hogy a szünet nélküli verziót néztük meg, mert így az egész történetet egyben lehetett élvezni. A 3d nekem elég megviselő volt, mert már nagyon régen láttam ilyen filmet, rendesen elfáradt a szemem. Viszont nem most láttam utóljára: mindenképpen szeretném megnézni imax moziban is, nagy élmény lehet.
És az előző évekkel ellentétben most nagy várakozás van bennem a jövő évet illetően: nagyon sok kész tervem van már, és a megrendeléseim is új irányt vettek! Nagyon örülök neki, hiszen így tényleg kibontakozhatom! Ugyan még nem akarok előre inni a medve bőrére, de sok jó dologra számítok.

Ha addig esetleg nem írnék (aminek igen nagy a valószínűsége), boldog, sikerekben és fantáziálkodásban gazdag új évet kívánok mindenkinek!

6 megjegyzés:

Judit írta...

Ez a vonatos játék nagyon izgi, Boti is ilyet kapott csak kisebb verzióban.
Kíváncsi leszek mi az új irány:)

Lonci (Győr) írta...

Nagyon jó kis vonatot kapott:-)))
El is hiszem, hogy egyfolytában ezzel játszik!

Bea írta...

Én is boldog, sikerekben gazdag Új Évet kívánok neked!

Abile írta...

Nagyon jó ez a kisvonat!! Még felnőttként is izgalmas lehet!

LARION írta...

Ez a vonat szerkezet.....óriási ötlet volt....

LARION írta...

Boldog új évet Detti !!!!!!!!