2009. november 28., szombat

Állapotjelentés

Köszönöm mindenkinek: kedvesek vagytok!!!

A Naptárat én rendesen benéztem: komolyan azt hittem, hogy a Mikulás hozza és 6-án jól jár az ember lánya, aztán meg nem...... Ennyit rólam! :/
Helyzetjelentés: A levegő továbbra is jót tesz: ma már főztem is egy kicsit! Ellenben Gréta nagyon lebetegedett: estére 39, 9 volt a láza, voltunk orvosnál (akinek nagyon hállásak vagyunk mindenért!), és a sok nyavaja (kötőhártyagyulladás, nátha, eszement köhögés, magas láz...stb.) ellenére azt mondja minden rendben: Meggyógyulunk nemsokára, már a végét járja ez a gyökérség!
Még áll előttünk egy hullám (kizárt, hogy a férjemen ne jöjjön ki valamikor), de azt hiszem megleszünk. /Nem tudom ki hogyan áll a téli időszakokkal- mi általában balhézunk. Sztem mostmár ezt is letudtuk, úgyhogy csak nem lehet ennél sza...abb hét a télen!/
Varrni még nem nagyon tudok, de holnapra remélem lesz mit mutatnom (..........(khmmm) mert ugyebár kezdődik az adventi időszak......)
De azért egy dolog nagyon foglalkoztatna, bár tudom, hogy soha nem tudom meg : Ez Az a vírus? És ha igen, akkor ugye már immunisak leszünk rá és nem jön többet vissza?

1 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Nagyon gyors gyógyulást! Sajnos ebből a tüdőgyuszi a legveszélyesebb, én már csak tudom, de fel a fejjel fiatalon könnyebb kilábalni belőle, NEKED is menni fog! További jó levegőzést, mert az is fontos:-)))