2009. november 9., hétfő

Egy kis jókedv és hozzáállás a naphoz, ezen a ratyi reggelen: (nálunk olyan köd van, hogy kettőig nem látni, és a sötétség is már-már esti..... Nehogymár reggel 8-9 körül villanyat kelljen kapcsolni, hogy lássak! Gyűlölöm a rosszidőt! )



A másik, amit még mutatni szeretnék nem mindenkinek fog tetszeni. (Gyenge idegzetűek ne nézzék meg!) Múltkor egyik barátnőmmel beszélgettünk az inspirációkról, és hogy kinek milyen zene tetszik.
A helyzet az, hogy nekem elég vegyes a zenei ízlésem. Evvel sok esetben meg is lepek embereket. Nagyon érdekes, hogy amikor szép, és kifejezetten szép dolgokat akarok csinálni, azok ilyenkre mennek a legjobban:




3 megjegyzés:

LARION írta...

..A Heads Vill Roll jól esett..... A legfelső klipnél az a bajom, hogy nem tetszik a srác hangja..... a Prodigy-től más számot jobban kedvelek..... De megértelek, mert én is néha kifejezetten igénylem a vadulós számokat , máskor meg könnyedebb- érzelemdús dallamok segítenek a hangulatfestésben....
Amikor a vadabb zenéket hallgatod, akkor a Gréta hol van? Hihi......

Budai Detti írta...

A prodigytől nekem sem ez a kedvencem, de ez talán még blogomképes.... (Rammsteint, meg M. Mansont nem teszek ki.) Ezeket akkor, amikor bölcsiben van.
Ha hiszed, ha nem tetszik neki a egy csomó vadulósabb zene (bár nagyon odafigyelek, hogy mit hallhat és mit láthat, mert pl. én szorongós vagyok, nem akarom, hogy ő is az legyen). Néha leesik az állam, hogy gyerek létére milyen dolgok tetszenek neki.
Ugyanakkor rendelkezik saját zenei ízléssel. Mostanában komoly zenét hallgat. A Rachmaninov és Grieg olyan, amit magának fedezett fel véletlenül. Belehallgattam és megtetszett neki. Annyira, hogy másnap oltári hiszti volt, hogy miért nem azt hallgatjuk. Ez pedig a kedvenc zenéje: http://www.youtube.com/watch?v=vlBjxlPzxCY&feature=related

Barbi írta...

Mert ezek jól felturbózzák az embert és akkor megy ám a munka! :D Végletes vagyok én is. Van, hogy rockra nyomom a varrást, van, amikor Enyára.:D De tegnap például Sebestyén Márta volt porondon.