2009. október 12., hétfő

S.O.S.: Nincs valakinek amerikai ismerőse??????
Szomorú vagyok!
És azért örülök is, mert jön a rendelt anyagaim egy része.
Már nagyon régen szeretnék anyagokat rendelni Amerikából, mert csodálatosakat bírnak gyártani. És az oldalsávban a külföldi varrósok között szerepel is pár kedvenc tervezőm.
Szóval most ebben a nagy lendületben elszántam magam és úgy döntöttem rendelek. Ez a megfogalmazás kb. 4-5 hete történt meg. Nos, azóta minden nap foglalkoztam a dologgal, nézegettem, hogy milyen anyagok jöhetnek szóba, hogy honnan, hogy mennyiért, hogy hogyan lesz a vám (ami kiderült, hogy nem is lesz, ha minden igaz...) és különben is miképpen történik ez az egész dolog. Azért elég sok elvesztős história van a világban, félek, hogy nálam is megesik.
Aztán már az elmúlt 1 hétben már mindenben biztos voltam, amikor kiírták a boltomban, hogy most egy kicsit szünetelnek. Na ez az én formám. Sebaj, ismét keresgélés, majd nagy lelkesedéssel találás is. Erre a hétvégén a férjem lombozott le nagyon, hogy ez azért egy elég rizikós művelet: megéri e nekem?. Hát ha megérkezik a 2-3 csomagom, akkor megéri.
Már a nyáron kapott amerikai anyagoknak is nagy sikere van.
Szóval ma reggel férjúr segítségével, nekilendültünk: erre nincs etsy karbantartás miatt.
Nem hagytam annyiban. Megrendeltem az anyagaimat, kifizettem, elvileg nemsokára útnak indulnak és remélhetőleg legkésőbb jövőhét végére megérkeznek.

Na ez a dolog egyik fele. A másik fele a Hancock, ahonnan a nyáriak is jöttek. Onnan már kinéztem egy csomót, mire rájöttünk, hogy csak amerikában szállítanak. Ezért most nagyon szomorú vagyok . (Nagyjából 20 féle anyagról lenne szó....)
Tehát kedeves olvasóim, ezúton szeretnék segítséget kérni: nincs véletlenül valakinek amerikában élő-, dolgozó-, járó- ismerőse, aki át tudná venni a csomagomat és haza tudná küldeni?

4 megjegyzés:

Mon írta...

Szia! En Amerikaban elek, ha tudok segitek, csak nem ertem teljesen, volt olyan csomagod ami elveszett? Mert sajnos amit en innen hazakuldok ismeroseimnek, azok is vagy megerkeznek vagy nem...Jo esellyel nincs gond, de sosem lehet tudni :)
Mon

Budai Detti írta...

Oh nem veszett el!!! Legalábbis remélem, hogy nem fog elveszni a csomagom, amit már megrendeltem.
Inkább az a baj, hogy van egy hely, ahonnan szívesen rendelnék, de nem szállítanak U.S- en kívülre.
Ezt kéne hazaküldeni. US-en belül ingyen szállítják, mert elég nagy pakk, csak valahogy onnan kéne hazahozni, küldeni! Oh, ha esetleg tudsz segíteni, akkor nagyon hálás lennék!

speed írta...

http://www.idealer.hu/

Ida13 írta...

Megkérdeztem a kb. 13 éve kint élő barátnőmet, hogy vállalná-e. Sajna nem. Még nekem sem szívesen. Nem jönnek haza az idén és a postán sokminden elveszett már neki is.Ne értsd félre őt, felelősségből mondja, tapasztalatból.