2009. október 29., csütörtök

Megint sál készült pár apróság kíséretében! A múltkor leírtak alapján készült megint 3 egyforma sál, de most zöldesek. Nagyon hálás fealdatnak tartom a sállak varrását. Még tavaly rengeteget próbálkoztam, mire sikerült az első. Az anyagoknak nem ugyanaz a nyúlása, ráadásul a wellsoft tapad és vágott állapotában szöszöl is. Mostmár egészen jól belejöttem, és nagyon jó őket készíteni. Azt hiszem a háromból az egyiket magam fogom használni. (..... márcsak valami jó kabát kéne!)

Még tegnapelőtt sikerült készíteni pár kulcstartót. Ezek kísérleti stádiumban vannak, még nem a legjobbak, de már alakulnak. Gréta egészen odáig van értük.

Meska boltomban ezek is megtalálhatók!

4 megjegyzés:

Kékbálna írta...

Gratulálok, nagyon szép a sál

Abile írta...

Gyönyörű lett a sál... Fantasztikus anyagokkal dolgozol!

Barbi írta...

Kedves Ejjkukk!

Nagyon nagy öröm, hogy hasznotokra vált a bejegyzésem! És ugye, ha belekezdtek milyen könnyen megy? :D Az én párom sem tartotta be a lépéseket, aztán teljesen rámhagyta. De sikerült, és most már nem rovom ezt fel neki. Remélem, szép és hosszú éjszakáitok lesztek innentől kezdve! :D
A blogod, munkáid pedig nagyon szépek, egyszerűen nem is értem, hogy nem tévedtem még el hozzád a többieken keresztül! :D
B

ági írta...

Imádom ezeket a sálakat! Fantasztikusan szépek, jól kitaláltak és puhák. Már alig várom a folytatást, hogy mi készül még a karácsonyi műhelyedben. :)