2009. augusztus 12., szerda

Játék (már megint)!
Nagyon örülök, hogy sokan jelentkeztetek, és annak is nagyon örülök, hogy sokan választottátok a saját készítésű ajándékot.
Ugyanakkor van egy kis fennakadás nálam, ugyanis zavarban vagyok. Szera kapja a kész ajándékot, hiszen ő ezt kérte. Wickey kapná ezek szerint az alapanyagos csomagot, és itt van a bökkenő, ugyanis ha jól látom a dolgot, akkor ő gyöngyözik, ami meg nekem nem műfajom.
Először arra gondoltam, hogy így vagy úgy, de a csomag már csak postázásra vár: elküldöm. De mi van ha ő nem tudja felhasználni, másnak biztosan jól jönne. Így arra a következtetésre jutottam, hogy ő is egy kész ajándékot kap (Wickey olvasol? Ugye nem baj?), és új játékot hírdetek!
Most azoknak a jelentkezését várom, akik vágynak egy alapanyagos csomagra, de itt is csavarintok egyet! Ugyanis az a helyzet, hogy most van a testvérem 12. születésnapja, szeptemberben tartjuk a buliját, mert addig nyaral.
Tehát, elküldök egy csomagot, amiből a testvéremnek kell készíteni ajándékot. Ne aggódjon senki, még így is bőven megéri a dolog, mert szerintem elég sok minden lett összeválogatva, és én csak egy apróságra gondoltam! (Táska, neszeszer, szütyő, baba...bármi.)
Teendők:
1. Aki akar örömet szerezni az én tesvérkémnek és nyerni (egy megpakolt pakkot szerezni), az hagyjon egy bejegyzést nálam, majd a blogján is tegye ki, hogy mások is játszhassanak.
2. Mici után szabadon egy kis tervecskét tegyen ki a blogjára 20-áig. (Ez nem kötelező, de vicces lenne!)
3. 21-én nézzen vissza, hogy nyert-e.

Én addig megpróbálok pár képet és infót kitenni a testvéremről, hogy egy kicsit Ti is megismerjétek a csodás személyiségét.
Először is elég nehezen és akaratosan indult az ő élete. At hittük, hogy nála elkényesztetettebb gyerek nem lesz a földön, mert annyira sokan örültünk neki. Ennek ellenére egy végtelenül szerény és visszafogott lány lett belőle. Szívesen segít másoknak és ma, amikor megkérdeztem tőle, hogy egyébként minek örülne, azt mondta, hogy annak, ha együtt lennénk, és mind egészségesek lennénk. (Nem álszerénység: ő tényleg ezt kívánja, és zavarba jön, ha valami nagy dolgot kap!)

Imádja a lovakat, a természetet és a vizet. Kíváló tanuló, városi versmondó versenyeket és tanulmányi vetélkedőket nyer. (Itt kicsit szégyelem magam, mert nem mindig tudom követni, hogy pontosan melyik versenyen milyen helyezést ér el....)
És ha hiszitek, ha nem: csodaszép lány!
Játék indul!
És itt megemlíteném Edige játékát is, ahol a blogszülinap alkalmából lehet meseszép dolgokat nyerni! Ez a sok rózsaszín tényleg csodás!

4 megjegyzés:

Wickey írta...

Szia!
Nagyon örülök neki!
Még soha sehol nem nyertem.Ez igy jól sikerült ,hogy igy indult a ma reggelem.
Köszönöm!

Abile írta...

Én is máris jelentkezem erre az igazán kivételes játékra! :o)) Tényleg nagyon szép a Testvéred! :o))

Edige írta...

Én is jelentkezem a játékra. Ha lehet, akkor valami rózsaszínnel lepném meg a testvérkédet... hogy stílusos maradjak. A képek pedig már ott vannak a bejegyzésnél. :-)))

Unknown írta...

Az előző játékodról lekéstem, így most benevezek.
Szívesen készítenék én is valamit a tesódnak.