2009. július 3., péntek

A legtöbb esetben nem történik sok minden másfél hét alatt. Bezzeg most....
Először is, elment a netünk! Borzalom, kiakasztás és rémület! Hogyan lehet így dolgozni? Sehogy!
Másnap a hír: Elhunyt Michael Jackson. Nos én nem vagyok a csápolós rajongó, aki egy-egy koncerten szívrohamot kap valaki miatt, de ez az ember sok volt az én életemben. Ugyanis az ő zenéje volt életem első kedvenc zenéje. Smooth criminal, Beat it, Billy Jean és Thriller. Nagypapám csim-bumm-cirkusznak hívta! És én imádtam! Igazából soha nem gondolkodtam el azon, hogy milyen lehet a világ Michael Jackson nélkül. Nekem mindig az járt a fejemben, hogy ő olyan, mint a víz, amit az ember magához vesz, amikor kell.
Anyukám felhívott és kérdezte gyászolok-e: Nem. Csak sajnálom.
Befejeztem a falvédőt, de képet csak akkor teszek fel, ha majd a helyén lesz. Az már nincs sokára remélhetőleg. Amúgy nagy sikere lett, a kisembernek nagyon tetszik.
Kiváltottam az adószámomat: és azt mindenképpen hozzá tenném, hogy Apehnél TILOS segítségre számítani! A kedves, fiatal hölgy csak annyit válaszolt, amikor mondtam, hogy lenne pár kérdésem, hogy: Apeh.hu és hvg. Ok!
Végre itt a nyár, vége a bölcsinek! Gréta is szabadságra tér, remélem jól érzi majd magát itthon, és nem itthon, mert lesz egy kis nyaralás is. A programok kitalálásában nagy segítségünkre van Anna, Peti és Gergő! Mostanában ők a kedven mesehősök, meg a Kisvakond, aki ha sír, akkor a legszeretnivalóbb.
Alattunk lévő szomszédoknak megszületett második gyermekük, akinek nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk, csakúgy, mint az egész családnak!
Most ennyi voltam, ki tudja mikor lesz megint net!

1 megjegyzés:

Abile írta...

A halálhírrel én is hasonlóan voltam. :o(
Az Apeh-en nem csodálkozom... :o)) miből is élne a sok-sok adószaktanácsadó,könyvelő, ha az apeh ingyen osztogatná a jótanácsokat... nem érdemes bosszankodnod rajta!