2009. június 10., szerda

Vége van a májusnak és itt a nyár. Mint már írtam, május nekem egy fontos hónap, és most vége van. Ha számot kell adni arról, hogy összességében milyen volt, inkább nem mondok semmit, csak azt, hogy végre anyukám boldognak tűnik! Nekem ez nagyon fontos.
Gréta nagyon beteg volt az utóbbi 2 hétben, de végre és szerencsésen meggyógyult, de az egy alapszabály lett, hogy kerítetlen játszótérre nem megyünk többet. Ráadásul pocsék volt az idő, de volt egy reggel, amikor nagyon el kellett menni Visegrádra, körülnézni:
Nekem is májusban volt a születésnapom és nagyon nagy dolgot kaptam: egy mosogatógépet! Ez nagy dolog, mert nálam a mosogatás a legnagyobb mumus. Igaz még nincs a helyén, meg a konyhát is nagyon rendbe kell majd egyszer tenni, de már működik és végre rend érzet van.
Haladok a munkámmal is, egyre jobban.
És egy jó tapasztalat: Bruercsi oldalán találtam ezt a lelőhelyet Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert nagy kincseik vannak és nagyon olcsó. Lehet tőlük rendelni is telefonon, mailben, de azért egyszer érdemes tényleg elmenni és körülszemlélni.
Más: Ikejában jártunkban kincsre leltem. Annyira megtetszett, hogy rögtön mondta Apa, hogy akkor ez is jön haza: OK!!

Kifelé menet a pénztárhoz Apa is talált magának neki tetszőt, az is jött és persze a vonat is, ami Gréta szíve csücske lett.

És kinyílt a kaktuszom virága.

3 megjegyzés:

KicsiKató írta...

jajj, de gyönyörű ki'csaj:)))

Szera írta...

Nagyon szép kislányod van! :)

Budai Detti írta...

Köszönöm!