2009. március 13., péntek

Nem vesztem el!!!!
Csak nagyon sok a dolgom! Ami ilyenkor, tavasz elején teljesen természetes nálam. Sok a születésnap, névnap, évforduló márciusban! Nem sorolom, de a legfontosabb, hogy Gréta is most lesz 2 éves, 25-én! Nagyon készülök rá, mert Apa kijelentette, hogy ő annak örülne, ha valami általunk készült dolog lenne a kisasszon ajándéka! Részemről rendben is a dolog, de azt hiszem hajlamos vagyok túlzásokba esni! Például a babavarrós társaság februári (de márciusra rendesen csúszós) közösvarrása nagyon jó ajándék lesz! Táskás baba: egy bőrönd, amiben egy baba és neki minden kelléke lapul! Itt lenne egy kis ízelítő a dologból! Szerintem nagyon jópofa!
Aztán a másik meglepire már régebb óta készülök, de most nagyon belehúztam. Nem is igazán meglepi, mert sajnos nem lehet eltitkolni: Megfestem a falát! Lesz rajta minden, amit szeret a kisasszony! Kutya, csip-csip, csiga, tulipán, kukac, még egy pár dolog és persze a gomba is, ami a jele a bölcsiben!

Persze, persze, nagy hiányosságok vannak még rajta, de egyszerre csak ennyit sikerül csinálni! Szerintem meg lesz jövő hétvégére! És van egy másik dolog is, amin dolgozom, de nem írom le, hogy min, mert tudom, hogy olvassa a blogom az akié lesz! :P

Grétához visszatérve, ruhát is tervezek készíteni neki, mivel 6 cm-t nőt karácsony óta. Nem győzzük ezt a hatalmas változást. Ha esetleg tud valaki ajánlani nekem olyan textilest, ahol kislányos pamut anyagokat lehet kapni, nagyon megköszönném!

És még egy kicsit mesélek: Múlt vasárnap voltunk kedves barátunknál vendégségben. Anyukája lufidekorációkkal foglalkozik és Grétus kapott tőle egy nagy zacskóval a felfújandókból. Hatalmas örömködés volt, mikor megkapta a lufikat már ott is, de amikor hazaértünk le sem bírtuk állítani, olyan jó kedve volt! Épp csak az ágyba nem vitte (ugyanis eldugtuk őket fürdés közben! ). És ez így fest:


Szóval ilyen dolgok vannak most nálunk! Meg a napellenző project is visszatérőben van.....Meglátjuk mi lesz belőle! Mindenesetre a tavasz már mutat szépeket!



3 megjegyzés:

Abile írta...

De ügyes vagy, hogy ilyen mesevilágot varázsolsz a kicsi lányod szobájába!

Vacskamati írta...

Nem csodálom, hogy a csip-csiiip-től elalélt! Nagyon jó lett.. és az a röppálya! :) Ilyen könnyed ecsetvonásokat a legnehezebb talán csinálni.. : D

Budai Detti írta...

Köszönöm!
:D A könnyed ecsetvonásokat kb. 2 óráig festettem. Valahogy nem sikerülni olyan vastagra, ahogy én akartam.