2009. március 29., vasárnap


Megvolt a nagy születésnapos ünneplés! És jó volt! Igaz keveset láttam a dologból, mert sok volt a dolog a konyhával, de úgy hallottam mindenki jól érezte magát, és én is nagyon jól megvoltam, amikor bent voltam!
Gréta reggel a Nagyinál kezdett, majd éppen egy időben értek ide a másik nagyszülőkkel és Eszterrel, a testvéremmel! Már ettől nagyon boldog volt! Aztán Papa és Nagyi voltak a nagy játékmesterek, kellő képpen lefárasztották, így ebéd után még alvás is volt!
1 óra szundi után Gréta felekellt és folytatta a játékot a sok kibontott ajándékkal: Kirakó, kifestő, baba, babzsák..... Szóval volt minden!
Aztán az alvásból felkelt szomszéd kislány, Hanga is megérkezett családjával! Nah, volt puszi, tánc, "tete (gyere) ", és szeretgetés! Nagyon édesek voltak! És kaptunk egy csodás mesekönyvet, aminek Gréta is nagyon örül: Kóc Kóc címmel!
Aztán jött a torta! Hát, az igazán csodás volt! Gyertya is, gomba is egy csokis valamin...... Kisasszony megrohamozta a széket, nehezen felmászott, majd csodálattal nézte a nagy kerek valamit! Majd a valamin lévő gyertyákat: nah, azokat el kell fújni. És Ő fújta is, de egy kicsit besegített Apa is! Aztán nekiesett a csokinak! Képzelhetitek: csupa máz a gyerek, eszik és örül! Kell ennél több?

No, mindenki kapott a tortából, játék ismét, aztán elköszöntek sorban a vendégek.

Valamit ELFELEJTETTÜNK!

A mi ajándékunkat: a BŐRÖNDBABÁT!

És akkor pótoltuk! Nagy volt a csodálkozás, de még nagyobb az öröm, hiszen még vonat is van rajta! Egyből öltöztetni próbálta a babát is! Bele fog jönni! És most a babával alszik!

Szép és maradandó nap volt! Képek a képtáramban!!!

1 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon édes!! :o))