2009. március 27., péntek

Jó játékot találtam Micinél!
Esküvői ruhásat! Méghozzá azért jó, mert alap esetben nem gondolok az esküvőnkre, csak ha valaki felhozza. Pedig szerintem jó volt. Egyszerű volt, NAGYON olcsóból hoztuk ki, és szerintem szép is volt. Ja és a legfontosabb, hogy mi a férjemmel végig röhögtük!

No de Mici kérdése nem erre irányult, hanem arra, hogy milyen volt a ruha és a csokor!

Nos! Én nagyon szeretek tevezni, így a ruhámat is magam terveztem, de nem én csináltam meg, mert babonás varrónő vagyok! Egy barátosné segített a dologban. Viszont a kiegészítőket én készítettem, és nagyon élveztem minden percét! A nyakamon lévő csipke pont ugyanolyan, mint a mi a ruha tetejére lett varva! A fátyol egy kicsit érdekesebb kérdés volt, mert már nagyon számított, hogy ne legyen nagy és hivalkodó, de mégis legyen!
Sajnos csak ilyen képem van, mert ezt nagyon elgombáztuk az esküvő előtt: nem szervetzünk nagyobb fotózást, pedig kellett volna!

A lényeg az volt, hogy ne nyújtson még jobban, mert amúgy is magasabb vagyok a férjemnél, ráadásul életemben akkor egyszer vettem fel magas sarkú cipőt! A szoknya tetejénél, a fenekem felett volt egy selyemrózsákból készült valami. Szerintem ez dobta fel a legjobban, de sajnos nincs róla képem! A ruhám még megvan egy dobozban, és soha senkinek nem adnám oda. Na talán még ezen a képepn látszik, hogy direkt lett a szoknya lentebb kezve, mint ahogy szokás, mert evvel is alacsonyabbnak látszom!


3 megjegyzés:

Abile írta...

De szépek vagytok!! Jó dolog lehet, hogy a ruhádat eltehetted emlékbe!

Budai Detti írta...

Mici: Nekünk nem voltak komolyabb részek, még akkor sem, amikor kellett volna: pl.: A Játsz velem című verset mondta egy versmondó hölgy, aki szegény egy Poe novellába illet volna. Namármost mi igazán jót nevettünk ezen, pedig elég komolynak kellet volna lenni. Vagy amikor a gyűrűt kellett felhúzni, a férjem nem tudta kicsomózni a szalagot, 5 perc röhögés után sikerült neki. És amikor megkérdezték tőlem, hogy akarom-e én szemforgatva válaszoltam, hogy persze! Hogy lehet ilyet kérdezni- gondoltam én!
Szóval mókás és teljesen vicces volt! Könny csak másnap reggel hagyta el a szemem, mert éjjel rosszat álmodtam és fogcsikorgatás közben kitört egy fogam.

Abile: Én is nagyon örülök neki, mert hamár nem lettek szép képeink, akkor ez emlékesztessen a nagy napunkra!

Zsuzsi írta...

Szia, nagyon szép vagy a képeken, a ruha tényleg telitalálat! Ès még a részletekre is figyeltél! Gratula!