2009. február 22., vasárnap

Segítséget kérnék!
Én nagyon szeretnék tanácsot kérni a blogbajokon, de fogalmam sincs, hogyan kell ! kinél kell jelentkezni, hogy fel legyek véve én is a listába?
Már nagyon szeretnék változtatni a blogogmon, de nem merek, mert félek, hogy valamit rosszul csinálok!

A másik: Idi-nél láttam, hogy milyen ügyesen felpakolgatta a kedvenc oldalait, képtárait: Egy részét sikerült nekem is kitennem a kedvenc oldalaimnak: használjátok egészséggel! Én rengeteg ötletet merítek ezekből! Jó nézelődést!

3 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

mondd, mit szeretnél tenni a háttérrel, szívesen segítek

Budai Detti írta...

Szóval a következő lenne az én bajom:
Nem tudom, hogyan kéne úgy sablont változtatni, hogy ne töröljem a meglévő dolgaim! Mármint, ami most van háttérnek az nagyon tetszik nekem, de nem merek hozzányúlni, mert 2 napos melóm volt mire mindent ilyenre csináltam. (Ez a html-be szerkesztés még akkor is iszonytatott, amikor evvel kellett volna komolyabban foglalkoznom a középiskolában....)
És ha letöltök valami sablont netről, akkor az olyan marad, mint amilyennek letöltöttem, vagy lehet rajta változtatni? (Gondolok itt háttérmintára, fejléc képre..stb...) és akkor itt van a másik kérdés, hogy hogyan tudnék én is kérdést írni a blogbajokra!
Tudsz nekem ilyesmiben segíteni?

N.Zsuzsi írta...

most sok helyen (pl nálam) láthatsz kész sablonokat, ezekt nem lehet igazán variálni, viszont nagyon könnyű őket kezelni, nem kell a sablont szerkeszteni hozzá, csak egy html-modult hozzáadni az oldalsávban.
Itt tudsz pl. válogatni:
http://www.thecutestblogontheblock.com/free-backgrounds

A fejléceket és a feltöltött (oldalsávban lévő) egyép dolgokat nemt eszi tönkre, azok megmaradnak.

ha megtetszik valamelyik, és szeretnéd a blogodra, hagyj egy üzenetet nálam, és segítek feltenni, vagy írj egyenesen mélt :)