2009. január 22., csütörtök

Mostanság akár úgy is tűnhet, hogy nem jár a kezem! Pedig jár, csak lassított és energiatakarékos módban. A nagy karácsonyi hajtás után beesett, amitől a legjobban féltem, hogy ellustulok. Pedig nagyon sok terv van a fejemben, ami mindenképpen kijönne, de valahogy mégsem sikerül. Ezt nevezik alkotói válságnak? Vagy tényleg ilyen rossz hatással van rám a tél?
Mindenesetre az biztos, hogy a tavaszi dolgokok vannak a fejemben. Kezdenek összeállni a színek, a formák és a minták is.
Aztán ami most még nagyon lefoglal az a Gréta névnapi ajándéka: Keresztszemest varrok. Persze csak akkor tudom készíteni, amikor a kisasszony már olyan mélyen alszik, hogy nem kel fel a nagy lámpa fényére sem.
Remélem megleszek vele:

Ez persze csak az újságból készült kép, de én most valahol a róka pólójánál tartok és bal lentről kezdtem. Szóval elég sok van még hátra.

A másik, ami mostanában nagyon sokat foglalkoztat: az amerikai anyagtervezők! Ugyanis egyre jobban csorog a nyálam a kinti anyagok iránt, mert valahogy az az érzésem, hogy a "szomszéd fűje mindíg zöldebb". Csak az a nagy baj, hogy nagyon messze vannak és szinte elérhetetlenek. Szeretnék egy rendesebb összefoglalót készíteni majd az európai és az amerikai tervezőkről, de szerintem evvel várok egy kicsit, mert sokakról tudom, hogy csak húsvétra lesz látható a munkásságuk!

Ja és nehogy szó érje a ház elejét: nem lazsálok ám a bababloggal sem! Elkezdtem összegyűjteni egy mappába az index babafórumáról a képeket, de szerintem nincs értelme külön-külön feltenni néha egyet. Inkább egybe, aztán majd mindíg frissítgetjük! Már 2007 végénél tartok! Érdekes tapasztalat ez nekem!

1 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon édes ez a minta. Szerintem ne csüggedj attól, hogy nincs kedved "alkotni". Nálam is az a tapasztalat, hogy ha erőszakkal veszem rá magam egy-egy munkára, az nem lesz olyan mintha szeretném. Ha viszont kedvvel állok neki, sitty-sutty elkészül :o)