2008. augusztus 18., hétfő

Végre!

Van net! Merthogy majd egy hónapig unalmasan és magányosan teltek napjaim, mert nem volt netünk. Fogalmazhatnék úgy is, hogy elromlott a gépünk, de az azért lenne hamis állítás, mert nem most romlott el, hanem már évek óta csak romlik. De most hazaérkezett egy új számítógép, ami nagyon szuper és egy új internet előfizetésünk is lett! Komolyan kezdem úgy érezni, hogy egy újhullám seper végig rajtunk, mert lassan mindenünk lecserélődik.

Mikor tavaly megvettük a lakást tönkrement a tv- vettünk egy újat, elromlott a vasalóm- újra cseréltük, kiégett a hajszárító-abból is új lett. Múlt hónapban a fényképezőgép volt ebben a helyzetben és most a számítógép. (Azt azért gyorsan hozzáteszem nem engedhettük meg anyagilag, de muszály volt, mert munkaeszköz!! Az eddig, évek alatt összegyűlt kevéske tartalékunk nullázódott.)

És most a nyakunkon életünk egyik legnagyobb döntése: lakásfelújítás!!!

Az elmúlt hónap munkáiból: ha nincs motiváló erő, én nem nagyon dolgozok szép dolgokon, de Grétának azért készül a házikója. Lassan, mert nagyon lusti vagyok néha.

Még csak az egyik oldala van készen, de már így is elég nagy siker. Igaz nem akartam addig megmutatni Grétának míg nincs készen, de egyszer véletlenül kint maradt. Nagyon megörült neki! A cica szeme zöld gomb és sárga cérnával van felvarrva! Virágok pedig ikeás anyagból kivágott minták.

/Egy kicsit más: Petivel voltunk végre moziban! Megnéztük az új Batmant. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen jellegű filmeket, mert izgalmas, mozgalmas és jól kidolgozott alkotás. Igaz nem minden színész nyújtotta az elvártakat, de a januárban elhunyt Heath Ledger hatalmasat alakított. (Nem hittem volna, hogy ilyen jó színész is tud lenni....) Nagyon szeretem a jól kidolgozott filmeket, és nálam valahol az évezred elején igencsak kiverte a biztosítékot a Gyűrűk Ura. (Hatalmas hibák voltak abban is és a színészek sem votak szerintem a legjobban megválogatva, de látványban és kidolgozottságban verhetetlen.) Azóta nem készítettek olyan filmet, amit elég megnyerőnek találtam. Remélem a folytatás is ilyen jó, vagy ennél jobb lesz! (....márha lesz!)/

Nincsenek megjegyzések: