2011. október 18., kedd

Új kedvenc

Hétvégén volt a MarieClair fashion days a VAM design-ban. Nekünk el kellett menni- egy szakmai beszámoló miatt. (...) Pont a magyar új generációs tervezőkről "tanulunk".
A Use eddig is nagy kedvenc volt több dolog miatt is, de most belépett még 2-3 új szereplő, akiket nagyon értékesnek tartok. Elsősorban a Kepp showroom, akik 4-en összeállva alkotnak. Nagyon tetszik a stílusuk és a világuk. Mostanában nálam ők a listavezetők: elképesztő ez az állat vonal (annak ellenére, hogy nem szeretem kifejezetten az állatokat és a szőr dolgoktól kiráz a hideg). Ügyesen játszanak a szabásvonalakkal és formákkal, arról ne is beszélve, hogy milyen jók a kiegészítőik. Ezek a napellenzők még Grétának is kedvencei, ami nem is csoda!





Tomcsányi Dóri a lendületes csaj, aki lendületes és nagyon figyelemfelkeltő dolgokat művel. Egyszerű, nem csinál kacifántos és érthetetlen szabásvonalakat, de a színekkel és harmóniákkal pont úgy játszik, hogy az nagyon figyelem-felkeltő legyen.



És a végére maradt a The Four. Ők is egy fiatal csapat, és ügyi kis csapat ráadásul, különböző egyéniségekkel, stílusokkal- nőies és érzelmes ruhákkal.

Nincsenek megjegyzések: