2011. október 1., szombat

Design, amiről az elkövetkező hét szól majd

Jajj, de nem szeretem ezt a szót, "abban" a bizonyos kontextusban. Valami fellegekben járó, burzsuj dolog jut róla eszembe, amitől engem rázni szokott a hideg.
És most itt van a suli: a sok érdekes és imádni valóan fárasztó feladat mellé megkaptuk, hogy járjuk be a design hét eseményeit. Hát én nehezen, de rávettem magam, hogy legyek lelkes. Főleg, hogy a vendég: Lengyelország és az ő remek ékszereik! Elképesztően szépek és jól munkáltak. Az Iparművészeti múzeumban m
eg lehet őket nézni:
És elkezdődtek a "design " programok is. Na az első nagy durranásnál én néztem egy nagyot a Design Terminálban. A Coleur Local kiállítás nekem- gyerekkel- érdekes élmény volt, főleg, hogy a megnyitó közepébe csöppentünk. Itt aztán tombolt a Design a különböző országok tárgyaival. A legjobba egy kiállított doboz maradt meg, ami Grétának "csak egy doboz" volt, másnak nem! :D
Vagy a bölcső, amit egy harisnyába bújtatott lavórnak is lehetne nézni- de az egy bölcső. De itt a leszólás vége: jó volt!
Sok érdekes és mulatságos dolgot láttunk. És folytatjuk, mert ez még csak az első nap volt.










Ma pedig voltam a Use Temporary- nyitott boltocskájában. Na ez életem nagy hibája volt, ugyanis nagyon tetszenek élőben is a ruháik, így biztosra veszem, hogy most már lesz onnan 1-2 szép holmim egyszer! Remélem ezek így együtt.

1 megjegyzés:

Colette írta...

Köszi Betti, felkeltette az érdeklődésem, annak ellenére, hogy dettó kiráz a hideg ettől a szótól:-)))