2011. július 24., vasárnap

Valami megrázódott....

Ez a hét borzasztóan nehéz volt. A férjem távollétében, kettesben a beteg kisasszonykával sosem pihentető, ámbár annál szórakoztatóbb. És ez így is volt egészen péntekig.
Akkor megláttam, hogy egy ember egyszerűen szánt-szándékkal megölt 92 embert, másik 97-et pedig megsebesített. Akármilyen célból tette, akármit képviselt a tettével, és akármi ellen küzdött, pont olyan lett, mint az az ideológia, ami ellen harcolt. Szokták írni, hogy a merénylők legtöbbje öngyilkos lesz: evvel áldozva fel magát a célért, melyet olyan nemesnek tart, de ez az ember most csak egy cellában ül és várja, milyen büntetést szab majd ki rá egy bíróság.
Szombati hír: Amy, a csodatorkú vagány csaj túladagolta magát. ... ... ... Tudta mi lesz belőle, mégis évek óta folytatta ezt az életet. Hát, ami azt illeti nem is tudom mit gondoljak. ...
Ha neki is elege volt az életből, igazságtalanságokból, kudarcokból, akkor azt kell mondjam, még mindig jobbat tett a világnak, mint az a tanult fiatalember, aki megölt Norvégiában 92 ártatlant.
Vasárnap hajnal 2-kor Sms: férjem New Yorkban ragadt géphiba miatt- nem szállhatnak ki a gépből 40 C-van és szerelik alattuk a gépet. 1 órán át reménykedtem, hogy valami csoda történik és vagy leszállítják őket, vagy kiderül, hogy az egész csak egy vicc és kinyitja a bejárati ajtót, hazaér. 3-kor írt megint: átszálltak egy másik gépre, aminek a kerekeivel voltak gondok- maradnak New York-ban. Reggel 7-kor már azt mondta, hogy csak másnap jönnek egy Frankfurtba jövő géppel. És még mindig görcsben van a gyomrom...

Bazi szar éjszakánk volt: Ez a rengeteg negatív hír tényleg kicsinálja az embert.



Ja! És észrevettétek már, hogy a tv2-n reggelente megy egy kínai oktató mese, ami a nyelvet tanítja? Jó, hogy eddig nem tévéztünk.... Ezután sem fogunk.

1 megjegyzés:

Fáni írta...

Én nem ehhez az írásodhoz szeretnék megjegyzést tenni. Írtad, Neked van olyan gombbehúzó kütyüd. Kérlek írd meg hol vetted, mert hiába keresem a neten, sehol sem találok.
Köszönöm, szép napot.