2011. július 20., szerda

Lumbágó

Nem akarok én panaszkodni, mert nem vagyok "rosszul". Annyi történt csak, hogy 2 hete felálltam a székről és kész volt a baj. Saját makacsságommal először nem hívtam orvost, csak egy kicsit furán jártam (...mint egy idős hajlott néni), aztán estére már olyan nagyon nem volt jó, hogy csak kijött az ügyelet. 4 azaz négy darab szurit kaptam illetlen helyre, és avval a jó tanáccsal hagyott itthon a doki, hogy most ha lehet 1 hétig ne nagyon mozogjak. (Apa Amerikában, Gréta itthon szünetel fülgyulladással...)
Aha! Na ez az, ami nekem nem megy és nem is ismerek olyan embert, aki ezt meg tudja tenni. Igaz kíméletesebb voltam magammal (tényleg nem nagyon dolgoztam, nem vettem fel a Grétát...stb.) de nem lett jobb.
Mivel 1 hét múlva megyünk Párizsba, ezért gyorsan keresgélni kezdtem és rá is találtam egy kíméletes csontkovácsra.
Ma jártam nála.
És az az igazság, hogy most 10 évvel fiatalabban érzem magam és megint tudnék falat mászni (legalábbis most ezt gondolom...)

És most jöjjön a tanulság:

Varrok (ülés, előrehajlás-izom nélkül, fej lehajtás kényszeresen)- rossz pont
Gépezek (Ülés- rossz tartás)- rossz pont
Keveset mozgok (hááááát..... jaaaaa, bár épp mostanában az új bringámat is hajtottam és lovagolni is járunk.)- rossz pont

Hogy mit is kéne csinálni?
Szambázni, jógázni és lovagolni! OKÉÉÉÉ :D Én benne vagyok.
Méghozzá úgy, hogy a teljesen eldeformálódott vázrendszeremet, most lazának és könnyűnek érzem, miután minden roppant egy nagyot- és komolyan mondom végig röhögtem, és nem fájt!
Így szép az élet! :-)

5 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Épp a csont-kovácst akartam javasolni, örülök , hogy neked is bevált..:) Jó nyaralást:)

kovtama írta...

Örülök, hogy jobban vagy. Jó nyaralást.:) Látom sikerült a fejléces dolog.:)

Csipkerózsika írta...

Gyere és játsz velem, nézz be hozzám:))

LARION írta...

Detti.............. de ügyes vagy, hogy így megtaláltad a megoldást....... Vigyázz Magadra, és tetszik a makacsságod és az utak, melyek kivezetnek a makacsságból és a csontkovács azt hiszem minden varrógatós nőcire ráférne időnként.............
1 hét múlva mentek ???????? Ááááááááááá, de jó is lesz nektek...... Gréta füle hogy van, meggyógyult már ?????? Hajrááá, hajráááá, kíváncsian várom a következő időszakok színeit belőled, mert tudom, hogy még sok meglepetést tartogatsz önmagadból........ :)

Budai Detti írta...

Gréta füle jobban van, de nagyon le van rakódva a szutyi... Szegény folyton szipog, köhög, és hüppög. Most a héten a pihenés a szerepe, de remélem hétfőre már jobban lesz. Mondjuk legalább már láza nincs 2 napja.

Nyaralás: én ettől már nagyon be vagyok zsongva. Nagyon várom. :)