2011. február 2., szerda

Gréta takarója

Volt már olyan, hogy készítettem Grétának falvédőt, párnát, táskát, ruhát, babát...stb. Takarója még nincs. És amellett, hogy másoknak viszont az utóbbi időben sokat készítettem, nagyon zavart, hogy pont neki nincs. Karácsonykor már sírásig fajult ez a dolog: 4 takaró készült el az ünnepekig, úgy, hogy ő is látta, és tetszett neki.
Nem bírtam tovább: a múltkor rendelt anyagcsomag az ő választása volt. Kérte és megkapta. (Ültem Etsy-t nézegetve, amikor megszólalt, hogy neki az tetszik......)
Ez lett az eredménye:

Nem nagy: 100x130 cm-es, de Gréta piknikhez kérte. Arra viszont jó ez a méret. Természetesen erre is kerültek csipkék, amiket örököltünk. Így kerek a dolog. És hozzátenném, hogy nagyon jó dolgozni ezekkel a kóreai anyagokkal, annak ellenére, hogy 50% len alapúak. Nem gyűrődnek annyira, mint számítottam rá.

Úgy tűnik kezdi megadni magát az objektívem..... Kicsit furcsa képek kerülnek ki a kezem közül. Aki tud esetleg segíteni fotózásos kérdésekben, kérem jelezzen! Köszönöm!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Tényleg feldobják a csipkék! Érdekes, hogy milyen színeket választott, nem annyira lányos, viszont annál eredetibb! :)) Nagyon szép lett!

hAnd-i írta...

nekem is tetszik a csipkerátét... és jó ez a sok kockás anyag így együtt...