2010. október 23., szombat

Ízek.....



Nem lesz kedvenc film, de jó volt megnézni. Jól esett egy ilyen elmélkedős, dolgokat magamban rendezős időszakban! Még jobban összekevert..... Sebaj! Nekünk "civilizált" embereknek minden héjunkat le kell vetnünk, hogy eljussunk a "civilizálatlanok" egyszerű, de annál értékesebb életéhez. Legalábbis a sok elmélkdős, depressziós ember mind ezt teszi, amikor az "önmegvalósításon", "kiteljesedésen" és "élet értelmén" gondolkoik. Mennyivel egyszerűbb a megszokások által kialakított világ. Ott a generációk tuják, hogy mi a dolguk. Ha pedig felmerülne bennük az a gondolat, hogy boldogtalanok, akkor is a remény, a bizalom és egyéb (az országunkra egyre kevésbé jellemző) értékes dolgok átsegítenék őket a nehezebb időszakokon.

Jó film, felkavaró gondolatokkal, és Amon Tobinnal! :D (És persze a trailerbe is kedvenc zene szól!!!! Jó, tudom volt már, de hát most klip is van! :P)

3 megjegyzés:

Virág írta...

Hát, lehet hogy nekem sem lesz a kedvencem, de ez a kis ízelítő elég volt ahhoz hogy meg akarjam nézni...aztán majd eldöntöm! Köszi!

LARION írta...

........Na pont ezért nézem meg........köszi....

LARION írta...

Megnéztem, nem csalódtam.... feltöltött...... A királylányoknak és azoknak nem ajánlom, akik még nem kaptak elég mély sebeket az élettől.......
Itthonra lebirtoklom a dvd-t..... hadd varázsoljon el újra, ha szottyadtabb lesz a hangulatom.. :)))