2010. június 23., szerda

Csíkos tolltartó a változékony idő jegyében

Nagyon érdekes, mert mostanában nagyon tetszik ez az okker bőr, pedig sosem szerettem ezt a színt! Talán az időjárás teszi, mert a teraszomon a virágaim, mind okker sárgák....... Egyszerően nem bírják a sok vizet.
És adott volt az a két szépséges anyag, amit a múltkor vettem (de nem mondom meg, hogy hol, mert szeretnék még kapni belőle!!! :D) és a csodás csipke, ami szerintem nagyon romantikussá teszi. Mit gondoltok illenek ezek így?
Meska boltomban már kapható!

Más: Tudtok valami megoldást atkátalanításra? Úgy tűnik hemzsegünk tőle, ami nem is csoda, mert anyagok tömkelege van a háló-nappaliban.... És most már több hete fulldoklunk esténkként, és nekem az is gyanús, hogy nekünk folyton levert kedvünk van és olyan negatív minden! (Azóta volt mégegy koccanásunk, de most egyáltalán nem mi voltunk a hibásak, hátulról jöttek nekünk). Szóval arra gondoltam, hogy valami eszement nagy takarítást csinálok (egy kis segítséggl), és dobozolom az anyagokat is! Talán sikerül az életünkből a sok negativitást eltüntetni. De, hogy miképpen lehetne a kis dögöktől szabadulni: nem tudom!!!

2 megjegyzés:

patonaifabian írta...

Atka ügyben nem vagy egyedül. Már nekem is ilyen gyanúm támadt az anyagaim közt ülve.
A tolltartó pedig csupa báj.

Györgyi írta...

A magas hőmérsékleten való mosás elpusztítja őket, amit nem lehet mosni azt a fagyasztóban csücsültesd egy pár órát, ott is elpusztulnak. És porszívózni, porszívózni, porszívózni....:)
Sok sikert!