2010. április 20., kedd

Vásárlás

Ma végre voltam nagy Budapesten is és pár tökéletes pillanatot élhettem meg.
Biztos tudjátok, néha van úgy, hogy jó helyen van az ember jó időben, és minden csodás, mázlis. Na ez volt ma velem.
Először is: a Várba kellett mennem, egy olyan lakásba, amitől a szavam elállt. Az egyik oldalon szebb a kilátás, mint a másikon, rusztikusak a terek, tele ritkaságokkal és egyediséggel. Igazi kis Örömlak!
Majd, amikor eljöttem egy pillanat múlva ott állt velem szemben a csodás Mátyás-templom, amit épp frissen csomagoltak ki. :O
Hú, de jó élmény volt: fél óráig álltam előtte!
És ha már ennyi csodás perc ért, gonodltam járok egy kicsit a városban és keresek farkasfogat.
Már a múltkor is akartam menni a érgi Szivárványba, de nem jött ki úgy a dolog... Na most! És az állam leesett! Tudtátok, hogy lett foltos részlegük? Na, én ma megtapasztaltam, és milyen jól tettem!
Jelentem: 1500 Ft-ért vannak az amerikai foltos anyagok, és a legújabbak is megállnak 2000 Ft-nál! Olcsók a körkések és a sablonok is. ÉÉÉÉÉÉÉÉS! Ha valaki 10.000 Ft felett vásárol, ajándék könyvet kap! Naná, hogy kipróbáltam milyen is ajándék könyv birtokosnak lenni! :D
És ezek az új szerzeményeim:

A pöttyös azért kétszer, mert útközben rájöttem, hogy az túl szép ahhoz, hogy csak 30 cm-em legyen belőle és különben is, sok mindenhez szép! :P

Majd ezek után elmentem a kislányom újonnan rendelt pulcsijáért (ami csodásan áll rajta!!!), amit egy lego és playmobil boltban kellett átvenni! Hűűű! Teljesen nosztalgikus volt a sok lovag bábu között! Délután Gréta is álomtündérként viselkedett, ragyogott az örömtől, hogy holnap nincs bölcsi és ketten a kis barátnőjével lesznek velem! Izgatottan várom már az új élményt! Csodás nap volt!

10 megjegyzés:

Fércművek írta...

Én Karácsony előtt próbáltam ki, hogy milyen ajándékkönyv birtokosnak lenni. Én is ezt választottam. :))

LARION írta...

.....Mert jár Neked mindenféle ajándékpillanat...... :))

F.Gina írta...

Tudtuk, már egy éve :)) Járnak közös varrásokra is ! Nekem már mindegyik könyvük megvan :)

Abile írta...

Szuper jó nap lehetett! Még sok ilyet kívánok Neked!

Főkolomp írta...

Mi az az érgi Szivárvány? És hol van?

Budai Detti írta...

:D:D:D OK! Ha gyorsan írok (márpedig a legtöbbször ez van, akkor elírok...) Régi "szivárvány méteráru" (asszem ez a neve...). És régi, mert mióta az eszemet tudom megvan! A Nyugatitól 1 percre van, a nagy Alexandra oldalában a Jászai felé az első sarok!

Budai Detti írta...

Gina! Nekem ez nagyon kimarad: a közös varrások: egy nem vagyok én még olyan jó foltvarró, mint Ti, de törekszem!!!

F.Gina írta...

Kettő : Oda senki se varrni megy, csak vásárolni, meg beszélgetni, meg sok-sok süteményt enni. Varrni nem szoktunk, így azt sem lehet tudni, hogy ki mennyire tud :))
Gyere nyugodtan, ha van kedved, jön egy csomó babás lány is, ott lesz a topiktalijuk.

Főkolomp írta...

Köszönöm az infót, de nekem nem tűnt ám föl, hogy nem stimmel az érgi!!!! Most már tudom, miről van szó, más is ajánlotta, de nem voltam még ott. Pedig 5 évig laktam a Dessewffy utcában, pár méterre onnan! Volt a Váci úton is egy röltex bolt, ahol plüssöket lehetett venni. Vajon az még megvan? Kedvet kaptam tőled egy ilyen vásárlós napra én is!

Budai Detti írta...

Jaja! Megvan még, és a múltkor még plüssök is voltak! Bár a kordállományuk már nem a régi, de az mindenhol nagyon hiányos.