2010. április 28., szerda

Tartalmas szerda

Nem semmi volt ez a mai nap! Szerencsére ritkán van ilyen.
Még tegnap kezdődött: egy elkezdett falvédőt varrogattam, majd abbahagytam mondván, ma még be tudom fejezni. AHA... Persze!
Reggel Férjecském korábban ment dolgozi, így kettecskén indultunk bölcsibe Grétával és a motorral. Sztem a környéken mindenkit felkeltett...
Majd robogás az ovis beiratkozás felé, közben telefon: menjek Grétáért, mert nincs jól. Mivel pont ott voltam beugrottam a bölcsiben, hogy most akkor mi is van, mert reggel még semmi gáz nem volt. Jókedvvel játszott. OK, akkor mégis egyedül megyek a beiratkozásra. Onnan vissza Grétához, majd haza és folytatni a befejezésre váró falvédőt. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki, közben majd két sírógörcs jött rám, hogy már megint nem tudok készen lenni időre, mikor Gréta kiment a teraszra játszani. Olyan nyugis volt, hogy én csak varrtam és varrtam. Közben lefeküdt aludni, 3 órán keresztül durmolt, majd felkelt és elég rosszul volt. Ennek ellenére engedte, hogy befejezzem a munkám: ÉS KÉSZ IS LETTEM!!!
Méretei: 130x 185 cm.


A vár eleje egy hatalmas zseb, amibe akár könyvet is el lehet rejteni. (A képen nics rajta, mert később készült, de gombolható!)


Sárkányt én még soha nem is rajzoltam, így nagyon reszkettem, amikor elhangzott az igény egy tűzes sárkány iránt. Ahhoz képest talán rá lehet ismerni.



Igaz a képek nem a legjobbak, mert még nem volt minden teljesen kész, főleg egy alapos vasalás hiányzott! Igaz nincsenek rajta utak és vonatok, de szerintem így is elég kedves lett, és a színei is zseniálisak élőben!
Az én Grétám a legtürelmesebb és legmegértőbb csodabogár a világon:

7 megjegyzés:

Shushanna írta...

Mert igazán fontosak vagytok egymásnak. És érezte, hogy a munkád is az...Biztos, hogy milliószor vissza is fogja kapni ezt tőled...:)

LARION írta...

Nagyon szép lett.......
És csak csatlakozni tudnék a Shusannához.....,mert csupán azt kapod vissza, amivel Te folyamatosan táplálod a szívét-lelkét-kis testét....és az nem semmi !!!!!!
Ééééééééééééééretted....nyugodtan veregesd meg a dolgos és gondoskodó, csupa szív vállacskáid..... :)))))))))))))))))))))

martimez írta...

nagyon hangulatos ,szuper!

Aledi írta...

Szép lett ez is nagyon. Tetszenek a kanyargó tornyok :)

Maimoni írta...

Gyönyörű ez a falvédő...:)

Strugamano írta...

A sárkány sárkányos lett, a falvédő meg szép!

Főkolomp írta...

Ügyes vagy!