2010. április 12., hétfő

Hírek

Mert olyan csodálatos hírt kaptam tegnap: Drága húgocskám, Adrienn, akiről eddig nem sokat meséltem, gyermeket vár. És gyönyör a gyönyörűségen túl, hogy november 8-ára várja picinykéje érkezését, és az ő születésnapja 7-én van! (Retteg a család, mert egy "olyan skorpió " is elég, mint ő, és most még egy közeleg- - Fognak egymáson enyhíteni vajon???) Igazán csodás hír és most rendkívül boldog vagyok, hogy ő is végre megtapasztalja milyen Anyukának lenni! Evvel kapcsolatban van még egy nagy álmom....

Továbbá tegnap megtörtént a választás, és én személy szerint örülök, mert a Jobbik nem nyert akkora teret itt Szentendrén, mint azt az elején hittem. Ugyanakkor sírok, mert per pillanat senkit nem látok, aki a "többséget" képviselné. - - -merthogy egyszer már volt ilyen felállás..... (De lehet, hogy erre sokan már nem emlékeznek?)

7 megjegyzés:

Aledi írta...

Hm... én is skorpió vagyok, meg a férjem is, 14 éve boldog házasságban. Megy ez, csak talán néha jobban zajlik az élet, mint máshol : )

LARION írta...

Emlékszem, Detti!
Hát nagy csodákra most sem számíthatunk....:(
Örülök az új babának a családodban, nem minden skorpió olyan vészes ám.....
(A környezetemben akad jó néhány ( pl: a nagylányomban is van erős skórpió elem, pedig rák, és az asc: vízöntő....na ezt kapd ki, hát nem egy egyszerű eset......., de már tudom miért szeret sötétben, hidegben zenét hallgatni folyton....( a skórpiók szeretik a sötétet és nyirkosságot is...) , elkészíttettem a horoszkópját, hogy jobban megismerjem a mostani énjét és sok mindenben segített, amit nem értettem Benne....)
Szóval van szelíd, van jó bosszúállós, van szinte néma ( annyira befelé fordulós) és van nagyon nyitott-jó kedélyű skórpió ismerősöm is........
Bírom őket, mert olyan kiismerhetetlenek, nem túl egyértelműek, rejtélyesek.....
De, Te saját bőrödön tapasztalhatod a Testvéred által.... Fel a fejjel, lehet a Picivel nem lesz oly sok gond....Pláne, mert lesz egy jó kis Nafgynénje, akinek a csodás varrós világa már egyértelmű találat a szívéhez, hisz álmodozós-nem evilági lények, és ami Nálatok van, már egy varázspalota..... :))

LARION írta...

Nagynénje...helyesbítés :))

Dodie írta...

Én is skorpió vagyok, egész jól bírom magam :DDD Gratulálok a nagynéniséghez :) Az én unokahúgom épp vasárnap lett 7 hónapos :)

Gabella írta...

Én skorpió meg a fiam skorpió elég harcias helyzeteket produkálunk. Nem egyszerű dolgunk van egymással!

LARION írta...

Megkaptam a csodacsomagod, Detti!
Nagyon köszönöm a kedvességed és Téged.... :))

Ecka írta...

Jómagam is skorpió... de csak akkor csíp, ha veszélyt érez!
Sok-sok jó tulajdonság mellett ez eltörpül. :)