2010. április 20., kedd

Április, a szél és a színesedés hónapja

Csodás hónap az április! Én nagyon szeretem, amikor minden szép zöldben pompázik és friss a levegő. Nagy kabát nélkül lehet sétálgatni...... És itt most állj! Ugyanis egy szép tavaszi délutánon, meleg pulcsiban, de kabát nélkül sétálva elkapott a szél. Hirtelen annyi bajt hozott rám ez a vacak, hogy nem is tudtam hetekig dolgozni. El is vagyok csúszva mindennel, amit nagyon utálok. De mostmár jobb és így születtek ezek:

A falvédő Simonnak készült, aki csodás helyen: a budai várban lakik és egy kis álmodozó. Szereti a szép és művészi dolgokat, így született a furcsa fa!
A tornázó szőnyeg pedig a kistestvéré lesz, aki a héten fog megszületni! Sok boldogságot és örömöt nekik!!!

3 megjegyzés:

LARION írta...

Szia, Detti!
Most mi volt az a Bernadettes bejegyzés?
Egy másik blogod lesz? Hát azért értetlenkedtem, mert nem voltam abban egyáltalán biztos, hogy egyáltalán Te lehetsz..... :))) Köszi, hogy lerántottad a leplet önmagadról.....

LARION írta...

Jaaa, kimaradt, hogy a fa és a léghajó a kedvencem a textilképből....., amúgy meg mennyi türelmed van egy ekkora munkához !!!!
Hogy csinálod Te ezt? Mennyi idő alatt van kész...és nem szoktál közben türelmetlen lenni, hogy minél hamarabb vége legyen....
Vagy nagy nyugalommal időzgetsz el többször a kép fölött???? Szerintem az utóbbi..... :))

Budai Detti írta...

Bizony... Elég sokat szoktam pepecseléssel tölteni. Dehát olyan jóóóó! :D Amúgy szerintem mostmár nagyjából 3-4 nap egy ilyen elkészítése, ha nagyon dolgozom rajta. (de ez a legritkább, mert általában egyszerre több dolgot szoktam csinálni.)