2010. április 24., szombat

Állatkertben voltunk


És egy kicsit meg is bántuk, mert minden felújítás alatt van!
Lánykám kedvenc mondata mostanában: "Oroszlányok, tigrisek, medvék, Jajj Nekünk!" Gondoltuk majd most jól megnézheti őket az állatkertben. Szegény végigkiabálta az utat az oroszlányért, de ő elköltözött, átépítési munkák miatt. Tigrist sem láttunk és medvét sem: pechesek vagyunk. Ellenben volt elefánt, aki rendesen prdukálta magát ottlétünk alatt, és volt zsiráf is, aki a sok etetős kedvű vendég miatt lecsurgatta egy kicsit Grétát. Összesen 2 órát töltöttünk ott, de úgy lefárasztotta a családot, mintha egy teljes nap játszóterezés lett volna.

3 megjegyzés:

Juhizs írta...

Nálunk ez egynapos program szokott lenni, amikor a lányom kisgyerek volt, akkor félnapos.
Van medve, csak kevés, évek óta Veresegyházán vannak a Medve Farmon (vagy hogy hívják őket) oda kell elmenni kirándulni, ha sok medvét szeretnétek látni.

Nálunk is csak egy kört tett a tigris, de annyi más állat volt azért. Sajnos, a felújítás - főleg a tó körül - elég nagy felfordulást okoz, de azért sok látnivaló van.
Kisgyerekkel persze, bonyolultabb ez az egész.

KisMesterek írta...

Hát bizony nem kellemes, hogy évek óta építkeznek, de a végeredmény biztosan szép lesz. Az én gyerekeim most az ovival voltak és a madarász bácsival, de bármelyik nap felajánlhatnám, hogy indulunk. :-)
Nagy kedvenc Veszprém.

ági írta...

Oroszlánozáshoz most Abony a legjobb hely. Alig 2 hónapos a kisoroszlán és meg lehet simogatni, bátraknak kézbe is adják. Nincs közel, de megéri - főleg hétköznap, ha az ember megteheti.