2010. március 2., kedd

Meska Interjú

A meskáról már decemberben felkerestek, hogy én is csatlakozzam az előttem lévőkhöz és mutatkozzak be. Akkor sok dolog miatt nem ment a dolog, de nemrégen újból kaptam egy levelet tőlük és most kész is lett.
Szóval, aki meg szeretne ismerni, Meskás oldalról, az kukkantson be ide!



És hamár bemutatkozásnál tartunk, akkor játék is van (vagy díj???)!
Az elsőre Brigitől kaptam a felkérést:
7 dolgot mondok magamról és 7 embernek adom tovább.
Íme az én eddig nem ismert dolgaim:

1. Ímádom a gyerekeket, ami nem mindig látszik a saját gyerekemen, mert őt nemcsak kényesztetni kell, hanem nevelni is, és én ezen a téren kifejezetten szigorú vagyok.


2. Nem szeretem az idegeneket. Elképesztően mérges tudok lenni, ha egy idegen, csak úgy bekopog hozzám és csak el akar adni valamit, vagy pénzt akar kérni, vagy meg akar hívni egy eseményre.


3. Átalában a munkát értékelem, a munka fontosságát, a munkára szánt időt és nem azt, hogy a végeredmény milyen lett- - és ez mások munkájára vonatkozik, mert az enyémhez még hozzájön az is, hogy igényesen dolgozzam, ne legyen rajta kivetni való.


4. A gondolkodó embereket tartom érdekesnek, azokat, akik nemcsak beszélnek dolgokról, hanem gondolkodva akár új és szoktalan következtetéseket vonnak le, és azt még érdekesebbnek tartom, ha valaki ki is mondja ezeket és nem ássa el. Mindemellett nem vagyok egy szabadelvű ember.


5. Nagy álmom, hogy Amrikában élhessek pár évet, méghozzá konkrét céllal: szeretnék mindent megtanullni a textiliparukról és a történelmükről. Mert tudom én, hogy rengeteg rossz dolog származik onnan, és rémes a kaja, de van mit tanulni ott!


6. Ahogy azt már az Interjúban is írtam: nagyon szeretem a zenét, és nyitott is vagyok rá. DE nem szeretem a rádiót, nem szeretem a koncerteket és nem szeretem a tömegzenét!


7. Folyton vágyom az új dolgokra, az új ingerekre. Ha csak egy dologra kellene összpontosítanom 1 órára, akkor az alatt az egy óra alatt meg is bolondulnék.





És én most ezt nem is adom tovább..... Nagyon sokan mutatkoztak már be, és akik eddig nem tették, azokat meg olvasás közben jó megismerni. Ha lesz kérdésem felteszem! :D

2 megjegyzés:

Ida13 írta...

Gratulálok az interjúhoz!
Annak idején jelentkeztél nálam egy játékra, melyben vállaltad, hogy elkészítessz két egyforma blokkot....Szeretném kérdezni, hogy hogyan állsz velük? Mindannyian kíváncsiak vagyunk egymás munkájára! :):)

Budai Detti írta...

:D jól állok!