2010. március 15., hétfő

Március a tavasz és Gréta hónapja

Naná, hiszen 25-én lesz az én "kislányom" 3 éves! Szinte minden gondolatom ekörül forog, mert nagyon nehéz őt igazán meglepni, és az a helyzet, hogy szereti ő a játékokat, de azt sokkal jobban értékeli, amikor együtt vagyunk és készségfejlesztőzünk... Én ennek örülök, de ilyenkor rendesen megizzaszt.


Mostanában a Dóra a felfedező a kedvenc meséje. Annyira szereti, hogy idomítja hozzá a kis életét, a képzelgéseit. Találtam licitálós oldalakon egy-két dolgot, ami Dórás és örülhet neki, de az a helyzet, hogy az igazán jó dolgok már megint külföldön vannak. Ennyit erről. Úgyhogy gondoltunk egy nagyot és elmentünk pár nagyobb játékboltba, hogy felmérjük, mit is szeretne a kislányunk: persze megnézi a babákat, meg -de jópofák a fűzős játékot-, de egy dolog kellett csak már megint: egy kicsi Hófehérkés hűtőmágnes. Hm..... Itthon meg ment a nagy könyvvár építgetés, és borulás, amiket nagy kacagás követett:

És ha már március 15-e, akkor én a nagy itthonmaradás híve vagyok, úgyhogy TAVASZI nagytakarítás!!! Bizony tavaszi, mert itt olyan csodás idő van, hogy még a takarítás is szívesen megy! És hamár takarítás, akkor végre felkerült a falra a falvédő! És többet már nem is beszélek róla..... :D

1 megjegyzés:

Csilla írta...

Nagyon jó a falvédő! Az én két és féléves leányzóm is Dóra rajongó :) De ez nem olyan baj, mert értelmes mese vagy mi, szerintem :)